![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!!
Witam,
Ostatnimi czasy podejrzane były dla mnie dwie osoby: a mianowicie HelpMAN i piatal_prv_pl. Nie wiem dlaczego, ale coś mi w nich nie pasuje, sposób w jaki odpisują na posty wydaje się jakiś taki podobny, itd. Oto co dotrzegłem: 1. Obie osoby zarejestrowały się w mniej więcej tym samym czasie HelpMAN - 31-10-2002 piatal - 27-10-2002 Ale przecież to jest możliwe i wcale nie musi być nietypowe. 2. Obie osoby w ciągu tych kilku zaledwie dni mają dosyć dużo postów ( próba 'wkupienia się'?? ) HelMAN - 27 (21.97 dziennie) piatal - 33 (6.02 dziennie) 3. I wreszcie to, co mnie zdziwiło najbardziej - NR GaduGadu : HelpMAN - 2543258 piatal - 2543258 Chłopaki ( pewnie to jeden i ten sam, ale niech zostanie , że jest Was dwóch ) mam pytanie... Dzielicie się tym numerem czy jak ![]() A może małe niedopracowanie, źle się zgraliście? ![]() ![]() ![]() Czy Wy myślicie, że tutaj są sami naiwniacy ![]() A tak na marginesie, który jest wyższy stopniem ?(pytanie z czystej ciekawości). Nie minęło kilka dni a piatal pyta się , czy ktoś chce podjąć współpracę w rozprowadzaniu pirackich kopii oprogramowania - i znów pytanie z czystej ciekawości, ile Wam płacą, że chcecie dorobić 'na lewo' albo inaczej - naprawdę jesteście tacy głupi, jak to o Was w kawałach opowiadają ? ![]() Jest jeszcze wiele innych rzeczy, które nasuwają wątpliwości - 'ciekawe' logosy pod nickname (czyt. ksywa), te Wasze obrazki są takie 'młodzieżowe', jeden wpisał dużo danych do profilu, drugi nie wpisał żadnych, etc... ![]() Boshe, 7'letnie dziecko lepiej by to wymyśliło. ![]() Nie wiem co o WAS myśleć, ale ... ... pozostawie ocenę POZOSTAŁYM FORUMOWICZOM i oczywiście ADMINISTRACJI. PS" Jeśli macie zamiar zmienić dane w profilach, to informuję, że możecie sobie to podarować. Zrzuciłem Wasze profile offline (będziecie wiedzieć co to znaczy?) i jeszcze dla pewności zrobiłem prtscreen'y (tu też pewnie nie będziecie wiedzieć). Tak więc Wasze starania poszły/pójdą na marne. " |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|