![]() |
Do HelpMANa:
O RANY BOSKIE! NAJWIĘKRZY LOL JAKI WIDZIAŁEM! No dobra, skoro możesz mieć każdego IP, czekam na Ciebie kolego, skoro mówisz że się Ciebie boję. Ok, przyjdź do mnie, dziś cały dzień w domu jestem. Admini, moderatorzy, bardzo proszę, nie posądzajcie mnie o wyzywanie itp, ten HelpMAN to naprawdę jakiś dziwny człowiek! Niczym ten chłopak Pink z histori "The Wall" Watersa/Floydów. Ja powiedziałem co miałem powiedzieć, ale HelpMAN, ty naprawdę, grasz bohatera i "maczo" a spadasz, chłopie, spadasz! |
Cytat:
a i tak juz nie zmienisz zdania o sobie na tym forum! |
Widzicie teraz wiem o co wam chodzi!!
Postrzegliscie mnie na forum jako osbe ktora moze doprowadzic do malej <b> miazgi </b> i ja jestem z tego zadowaolony bo teraz wiem ze boicie sie mnie!!!!!!!!!!!! |
eh....ale sam mówiłeś że wytłumaczysz.....eh....szkoda na ciebie słów....
(a widzisz napisałem "ciebie" z małej litery! Mam szanse również być "znaleziony" i poczuć coś "z twojej ręki"?) :P aha, kolejna tajemnica rodem z X-Files: czemu zrobiłeś sobie stan "tajniaka" czyli że ciebie nie widać? Toż to baaardzo podejrzane! :-D No i nie musisz tutaj wchodzić i pisać, skoro jesteśmy "dzieciaki". A jak zostaniesz, to jak chcesz tu normalnie "żyć" bez szacunku ze strony forum? CZŁOWIEKU< TY PRZECZYSZ SAM SOBIE |
Cytat:
|
A teraz male sprostowanie!!
po 1 nie mam zamiaru sie wam tlumaczyc dlaczego <b> mam 2 konta </b> bo to nie wasza sprzwa!! po 2 nie jestem z rzdnej policji (wiecie ile mialem smiechu z waszych opini na TOPIC o grach)!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D po 3 piszcie sobie co chcecie mnie to i tak nie rusza i nie obchodzi po 4 <b> Monter </b> (THX za mala pomoc) nie usuwaj ich z forum po co niech bawia sie <b> dzieciaki </b> dalej przynajmniej maja jakies zajecie po 5 jesli wymysliles ten TOPIC to co chesz przez to wymusic?? mam sie usunac z forum jak chcesz to spoko moge to zrobic!! mi nie zalezy na tym zeby tu zostac z banda balwa***!! 8) |
Cytat:
I jak do tej pory , to tylko straszysz ,a nie tłumaczysz o co chodzi. Ale muszę przyznać ,że Master trochę przegiął, zdecydowanie za ostro napisał o tobie. |
No fajnie, znowu sam się załatwiłeś, ale robisz coś gorszego - dalej nie wytłumaczyłeś czemu 2x konto blablabla mimo tego że obiecałeś to zrobić. Sam mówisz o szacunku i nie masz go dla innych. I nie mów, że oni tak samo, patrz na siebie, co ty robisz, nie oni.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Sorry, nie lepiej napisać odpowiedź na wszystko w jednym poście?
|
Cytat:
To samo uwazaj co piszesz!! |
Cytat:
ale popatrz na TOMMYx i reszte tych co mnie oczernili ich tez jest wszedzie pelno!! Co ja poradze ze na kazdy temat potrafie cos napisac!! |
Kilka uwag panie Helpman:
1. Master mieszka dość daleko :) 2. Tym postem gdzie pisałeś że przyjedziesz do Mastera nieźle się skompromitowałeś. Ten post świadczy o Twoim poziomie intelektualnym, bo "głupi człowiek głupio robi". Czyli powinieneś grzecznie wytłumaczyć, a każesz czekać, bo pewnie w tej chwili siedzisz i myślisz nową historyjkę jak tu wybrnąć z tej sytuacji. 3. Zdaje się, że podgląd numeru IP mają tylko admini i moderatorzy, no chyba że się mylę albo zdobyłeś go w jakiś inny sposób. Pozdrawiam i kolego HelpMAN, albo się popraw albo niestety nie zyskasz sobie szacunku na tym forum |
Re: Re: Samowolka
Cytat:
|
Re: Samowolka
Cytat:
uwazajcie na to co piszecie a po 2 widac kto czytal regulamin jak sie logowal a kto kliknal tylko "akceptuje" Monter jak moge cie prosic to usun ten TOPIC ale nie dzis niech dzis jeszcze zostanie a ja zaraz postaram sie sprostowac to co mialo miejsce!! THX |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |