![]() |
no ladnie!
A co sadzicie o mnie? |
Cytat:
|
Rany Boskie, panowie !! Czujnym trzeba być !!
Muszę przyznać ,że od jakiegioś czasu nie czytam już wszystkicvh postów i nie zauważyłem tego gościa.Brawo dla TOMMYxa ! |
Jeśli wystąpią jakieś bardziej uzasadnione podejrzenia, to wyślijcie na niego/nia/nich (* - niepotrzebne skreślić) bgn'a :) Myślę, że generał wkrótce da rozkaz do wymarszu wojsk... :)
|
Ja od poczatku zajarzylem ze Piatal i helpMAN to ta sama osoba, chocby po stylu i tresci postow, poza tym zdawalo mi sie ze w ktoryms z topicow wlasnie Piatala zastapil helpMAN (tak sie zastanawiam czy to mozliwe) i czekalem na reakcje administracji. Nie wiem czy posadzenia Tommiego i Astera maja pokrycie w rzeczywistosci ale chociaz wywolaly reakcje administratora (i za to im thx). Wolalbym zeby sie okazalo ze to tylko swiezo upieczony user, ktory robiac zamieszanie probuje zwrocic na siebie uwage i mam nadzieje ze sam zajmnie w tej sprawie glos.
Co do edycji swoich postow, to zostawcie te opcje - ona naprawde jest przydatna chocby zeby poprawic byki ortograficzne ktore bezmyslnie wstuka sie z klawiszy i potem kluja w oczy, czy dodanie jakiejs mysli ktora wpadla do glowy juz po wyslaniu posta (co zreszta juz wyzej napisal Weron). |
Hehe.
HelpMan wydal mi sie dziwny(wszedzie bylo go pelno) ale uwazalem go za statsiarza a tu fiu, fiu takie buty.Na piatala to nie zwrocilem wiekszej uwagi chociaz zauwazylem jego obecnosc na forum.Brawo TOMMYx za czujnosc. Sprawe trzeba koniecznie wyjasnic ale to juz powinni zrobic administratorzy. Chociaz nie sadze zeby to byla jakas prowaokacja a moze? Kto wie. Uwazam Monter ,ze opcja edycji swoch postow powinna zostac. Ja np. poprawiam bledy(ort. itp.). Czasami pisze sie szybko i nie widzie sie ich. Rowniez nieraz wprowadze poprawke jak wysle a zauwaze, ze ktos mnie ubiegl itp. |
Uważam, że należy pozostawić możliwość edycji wcześniej wpisanego postu.
Natomiast odnośnie wyżej wspomnianych użytkowników, to cóż... Może oni są po prostu zwykłymi userami? [w co trudno uwierzyć] :) Generalnie jestem zwolennikiem teorii spisku, ale ONI też są TAM od tego, żeby myśleć i nie popełniać takich kardynalnych błędów. Natomiast jeśli zrobili taką głupotę, to Boże! - miej nasze państwo w opiece, bo policja/służby specjalne są do kitu. |
To Wy dwaj jesteście oskarżycielami a nie ja. Z czystego wychowania wyniesionego z domu - nie mówi się o nieobecnych ze są idiotami i palantami.
Po drugie na skutek mojej ingerencji pozmienialiście swoje posty, by były mniej obraźliwe, ASter nawet przeprasza... Zamiast przepraszac i zmieniac wpisy radze pomyśleć przed każdym kliknięciem klawisza WYSLIJ. Być może dobrym rozwiązaniem będzie usunięcie możliwości zmiany swoich postów, o tym wypowie się reszta zespołu. |
Cytat:
A może jednak topic powinien zostać, aż "reszta" Społeczeństwa Forum wyrazi swoje zdanie na ten temat i między innymi też sami oskarżeni (jak to ich nazwałeś) ??? |
Re: Re: Samowolka
Zgadzam sie z TOMMYx.
A co do mojej osoby to jak chcesz mnie wywalic to zrob to teraz. Nic wiecej nie mam do powiedzenia, jak narazie. |
Ostre słowa to nazywanie kogoś palantem jak to zrobil Aster ot tak, z poczucia dobrze spełnionego obowiązku lub z racji tego że ktoś pracuje tam czy tam. Posty zawierajace tresci niezgodne z regulaminem są i będą usuwane. Ten topic zostanie, bo oskarżeni (oskarżony) nie miał się szans wypowiedzieć.
|
Re: Samowolka
Cytat:
OK, ale który "zwykły" użytkownik zakłada sobie dwa profile ??? No który ??? Cytat:
Nikt nie ma zamiaru WAS zastępować, po prostu każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania go. Apropos ostrych słów - które to niby mają być te OSTRE ? Cytat:
A jeśli macie się czepiać takich jak ja, zamiast zająć się tymi, którzy wydają się podejrzani - to dajcie mi znać na priv'a, sam się wypiszę z Forum. Ja nie mam zamiaru zastanawiać się, czy mogę to i tamto napisać czy nie, bo może 'ten' jest from POLICE a 'tamten' from MICROSOFT,etc... Udział w tym forum to ma być dla mnie przyjemne z pożytecznym a nie stres. |
Nawet nie czytasz moich wypowiedzi dokładnie więc nie zamierzam z Tobą dyskutować więcej Aster. Napisałem że mają takie samo IP.
Napisałem również iż można mieć nawet 10 osobiwości, jak również skrzynek e-mail, obrazków, nicków itp. Jeżeli sytuacja się powtórzy zastosuję pkt 8 regulaminu. |
Tutaj napisalem, ze uzytkowincy Piatal i Helpman maja rozne IP, ale zle zrozumialem post montera i dlatego tak napisalem.
Przepraszam Monter. Ale to jest kolejny dowod (wspolne IP) ze cos jest nie tak z nimi |
Co do obrazkow to specjalnie sa takie duze bo to sa DOWODY RZECZOWE ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:03. |