![]() |
Kongratilejszyn jur de MODERATOR ^_^ :D :fiu:
|
też gratuluję nowym moderatorom ale mam jeszcze jedno pytanie, gdzie się podział Majonez
pozdrófka |
marzenie... czy sie spelni????
Witam
Gratulacje ogromne.... .....a i mam nadzieje ze nowi moderatorzy troszke zmienia regulamin.....(( ....przeciesz przegrywanie plyt(mam na mysli orginalnego oprogramowania, szczegulnie zabezpieczonego...) nie jest legalne, raz ktos pisze ze polska to biedny narod po czym pewnie idzie kupic orginalna gre:kasa: i 'pozniej robi jej kopie bezpieczenstwa, tak na wszelki przypadek...^_^'... Kazdy wie ze tak nie jest wiec jak lamiemy prawo to lammy je do konca.... Niewierze ze wszyscy na tym forum(szczegolnie jako przykla moderatorzy) maja tylko i wylacznie legalne oprogamowane... ....a wstawiacie banny z linki stron z crackami.... ...jakym przsadzal to przepraszam(rodzice zrobili mi siostre... :buu: (( ) |
Cytat:
ja też chce ;) :buu: :jupi: |
[QUOTE]oldgringo napisa***322;(a)
[B]Ja też nie wiem czy wam gratulować czy wspólczuć.Moderowanie to ciężki kawałek chleba.Szczególnie z takimi userami ja my.;) Wyjąłes mi to z ust 8-) No ale cóz powodzenia panowie ....:) |
Cytat:
|
qrde, nie ma mnie 2 dni i od razu takie zmiany:
- nowe mody - nowy server chyba jestem troche niedoinformowany... czy sa planowane jeszcze jakies zmiany?? |
Cytat:
|
Ode mnie takze gratulacje:) Nie przesadzajcie z wladza ;) (zartowalem :P )
|
Cytat:
|
Tomgoo, nie martw się.
Są jeszcze wolne, nie obsadzone działy, może tam Ciebie chcą posadzić ? :) |
No cóż nie jestem zaufany .................................................. .............................................
.................................................. ........................ .................................................. .................................................. ........... .................................................. ....... [tu sid - tomgoo nie rob takich rzeczy wiecej - bo ludziom z 800*600 to te twoje kropki chyba z 5 ekranow zajely :)] |
Cytat:
|
Moje najszczersze gratulacje!!!
PS: moze zle zrobilem , ze sie nie zglosilem?^_^ |
:glaszcze:
GRATULUJE! No trche sie zdziwilem, jak zobaczylem kto moderuje. Powodzenia:idea: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:45. |