![]() |
Cytat:
|
Każdy jest tam gdzie być powinien - i dlatego Gratulacje dla starych i nowych moderatorów :chytry:
|
Cytat:
poprzedni moderatorzy nie bede sie wtracac w dzialanie forum a jedynie zajma sie sprawami administracyjnym - zwiazanym ze strona serwerowa forum |
Witam !
Ok Sid i Thanatos zostali moderatorami. A co z Majonezem,BD,Zbiegiem12,Monterem - na zwolnienie ???? |
Cytat:
|
Ja też nie wiem czy wam gratulować czy wspólczuć.Moderowanie to ciężki kawałek chleba.Szczególnie z takimi userami ja my.;)
I jeszcze jedno: w dziale CDR Zabezpieczenia widać jeszcze jednego moderatora,niejaki VLuka A Misiek nic o nim nie wspomniał. |
Gratulacje!!!
|
:jupi::jupi:GRATULACJE :jupi::jupi:
p.s. szkoda ze mnie nie nominowano :) |
... chyba wam złożę najszczersze kondolencje :'(
|
czyzby nowy:boks:
|
:fiu:
|
Ktos mi moze odpowiedziec dlaczego dzialy: "DVD/VCD Forum", "Kupię/Sprzedam/Zamienię" i "CDRInfo na wesoło" sa pozbawione moderatora ???
|
jeszcze nie wiem jakie prawa mam jako moderator - wlasnie sei obudzilem po (za dlugim) i ciezkim snie...
i przegladam 'opcje administracyjne' :) ale sadze ze praw administracyjnych nie mam... |
!!! Nowi Moderatorzy !!!
Witam,
Na wstępie pragnę pogratulować Sid'owi i ThanatoS'owi. :piwo: :spoko: Następnie gratuluję Administracji CDRinfo trafnego wyboru. :piwo: :spoko: Nowym Moder'om życzę powodzenia, wyrozumiałości i aby podejmowali słuszne, przemyślane decyzje. PS"" propozycja - może mały upgrade regulaminu? (joke) ;) :) 8-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:46. |