![]() |
|
sciągnołem, zainstalowałem, i nawet sie podoba.
moim zdaniem bardziej przypomina wersje 2.xx od czego trójka tak bardzo chciała odejść. narazie sie sprawuje całkiem fajnie... shuma02 |
oki... no i mam problemik...
mialem sie juz pytac dlaczego zadne klawisze na mojej klawiaturze nie dzialaja z Winampem a tu wychodzi na to ze by jakiekolwiek skroty dzialaly 'playlista' musi byc uaktywniona... no a tak wogule dziwi mnie fakt ze Nullsoft wogule nie ma ani slowa na temat Winamp 5... shuma02 |
Zrobiłem tak. Przegrałem sobie plugin bodaj milk do winampa 2.95 i gra. Jest lepszy niż geis bo można mieć widoczne ikony pulpitu i przy okazji robi za taki niby wygaszacz.
|
Cytat:
|
Cytat:
ale mi sie narazie i tak podoba. shuma02 |
Cytat:
To ironiczne poczucie humoru, rewelacja :) Dziękujmy za foobara! |
Cytat:
w 100% racja........... |
@-Sid-The-Rat=>: Podzielam twoje zdanie, po przesiadce na Foobara to dlugo nie wróce (jeżeli wróce :) ) do Winampa!
Foobar RuLeZ! |
nie chwalić Sid'a przed zachodem słońca :nie: bo głową chmury przebije :sciana:
jest rodzynek do wersji pro, by nagrywać z prędkościami >niż x2. PS. o ile "3" była nieporozumieniem, o tyle "5' wydaje się być OK. |
ściągnąłem ale jeszcze nie zainstalowałem wersje z Osłoskopu Winamp 5 Pro Finall czy cos takiego ;)
Jest tam do wyboru polska wersja językowa? A jak nie ma to czy nakładeczka się pojawiła? Przydałaby się bo Wimampik troche bardziej rozwiniety :) |
nie spotkalem jeszcze polonizacji, ale pewnie zaraz będzie.
|
Cytat:
porownujac winampa z foobarem, to jak komfortowa wille pelna luksusow z drewnianym domkiem w gorach z zapieckiem, w jednym i w drugim mozna mieszkac, pytanie tylko o doznanie wrazen... :ok: pozdrawiam |
nie.. to bardzo zle porownanie - winamp to karoseria samochodu wyscigowego, wyposazenie samochodu wyscigowego (fotele, obicia, lusterka, kierownica), nawet kierowca mysli ze jest wyscigowy tylko ze kurcze silnik od kosiarki...
a foobar to silnik od rakiety... ciezko okielznac - ale jak ci sie uda... |
Cytat:
.........ot i co. Wyjąłeś mi to z ust. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |