![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jest ładna i dobra. Nowatorska, nie bez powodu to Samochód Roku. Ale nie rozkręcajmy dyskusji bo zaraz przyjdą przeciwnicy francuzów:cisza: :P :) |
Oj przeciwnikiem francuzow to ja napewno nie jestem... ale skoro
mowa o Lagunie... tez nie powiem na nia zlego slowa ale prawie w tej samej cenie jest Peżot 607 - a to moim zdaniem robi wieksze wrazenie... Ja tylko ze wzgledu na Peżota lubie francuzow... No i nie ma to jak francuska kuchania... slimaczki, zabki - hmm to jest to... ;p |
Cytat:
nie lubie tego!!! Jak probowalem to myslalem ze zwroce ^_^. Peugeot 607 tez niczego sobie wejdzcie na stronke Peugeot`a i poruszajcie myszka na bannerze. Jaki bajer zrobiony samochod jedzie! a co do 607 to jest strona domowa : kliknij tu! |
no no ten banner Peugeota bajerancki.
Ciesze sie ze Zbignieff też popiera francuzów!:) Co jak co 607 ładny (z Peugeotów 206 bym chciał :) ), ja zostane jednak przy Lagunie:) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Moj tatus poprostu tez zakochany w Lagunie, a ja bym chcial czarnego GOLF`a IV Gti to jest moje marzenie ,czarny kolor, maly tuning,poprostu bajer: http://volkswagen.pl/modele/img/phot...chback_gti.jpg .:OPIS:. albo GOLF4 R32: http://volkswagen.de/golf/pics/r32/pic_l.jpg .:Opis(po niemiecku):. |
Kasprzak - chcesz cos po tuningu... kup sobie Mercedesa od
AMG - gwarantuje Ci ze nie wymienisz go na zaden inny przez nawet 4 lata!! |
Cytat:
Ja jak prafko bede mial to tylko zbieram na golfika(dofinansowanie bede mial. Juz rozmawialem z wladzami-a bez prafka tez dobrze jezdze;). Mnie sie podoba Golfik.8) |
Auto ogólnie jest ciekawe...
Tylko czy kiedy kolwiek wejdzie do produkcji seryjnej??? Niewiadomo... |
Cytat:
Trzeba byc pozytywnej mysli... NAPEWNO WEJDZIE do produkcji seryjnej... |
Cytat:
shuma02 |
Re: Nowy Ford Mustang z 2005-2006 roku :-0
Tak sobie liczę i dochodzę do wniosku, że przy wysokośco polskich ubezpieczeń (AC 12% wartości) to taki kosmos, że ta Laguna jest mi bliższa (mimo, że nie jestem zwolennikiem francuskiej motoryzacji). Uwzględniając, że ta fura może kosztować 200000zł, to za AC zapłacę 24000zł (ok. 66zł dziennie). A dodając do tego OC ...^_^ ^_^ ^_^
|
Cytat:
Oj nie A3 tylko S3 - wiecej koni, lepszy wyglad zew. i lepiej podoba sie dziewczynom :zeby: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29. |