Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy Ford Mustang z 2005-2006 roku :-0 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-ford-mustang-2005-2006-roku-0-a-20478/)

andrzejj9 02.05.2003 14:48

Cytat:

shuma02 napisa***322;(a)
ja przez 3 lata parkowalem samochody na prywatnych przyjeciach w californi. jezdzilem prawie wszystkim, nie mowiac o dupkach aktorach ktorzy nigdy napiwkow niedaja. ale jakos zawsze najwygodniej bylo wracac do domu zwykla toyota. fajnie takie sportowe porsche wyglada, jednak tak ja koledzy z postow wyzej, lubie chodzic po tej ziemi i wole normalniejsze nowe samochody. np, mi by bardzo pasowalo nowe Audi A3.

shuma02

tez nawet majac pieniadze nie kupilbym czegos takiego w Polsce. Mysle, ze maksimum, na co ewentualnie moglbym sie zdecydowal, to wymieniona przez mnie wyzej Toyota. Nie jest to az tak luksusowy samochod, zeby nie mozna go bylo codziennie normalnie uzywac (w Polsce).

shuma02 02.05.2003 16:16

mam paru kolegów którzy mają lepsze samochody, z nimi niemożna nigdzie jechać; to sie boją że im ukradną, to niebędzie gdzie blisko zaparkować, to znowu za dużo natłuką kilometrów, lub też drogi będą zawyboiste na ich sportowe zawieszenia. gdzieś mam taki interes, tak to oni chyba nimi jeżdzą tylko do kościoła na pokaz. i zawsze wszędzie bierzemy moją toyote, hehe. dlatego na przyszłość chyba zawsze trzeba szukać czegoś praktycznego, mnie osobiście korci jakiś nowy ładny kombiak, by się wszystko mieściło.

shuma02

ZbigNieff 02.05.2003 16:31

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
Moze np Maybaha ;) Trzeba przyznac, ze robil by wrazenie na polskich drogach ;)

Z tego co mi wiadomo to w Polsce sa tylko cztery sztuki...
Troche zaaaaaaaa drogie to autko jest... ale ja to balbym sie tym jezdzic...

andrzejj9 02.05.2003 18:05

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Z tego co mi wiadomo to w Polsce sa tylko cztery sztuki...
Troche zaaaaaaaa drogie to autko jest... ale ja to balbym sie tym jezdzic...

to fakt..

ale z drugiej strony - pusta szeroka droga i takie autko ;) Chcialbym przede wszystkim zobaczyc, jakie to ma naprawde przyspieszenie.

Tak teraz sobie przypominam, jak raz jechalem pustynia w Nevadzie (jakims nienajgorszym fordem) i przez jakies 50 km byla tam pusta, szeroka droga, praktycznie bez zadnych zakretow. W takim miejscu mozna by jakies samochody potestowac, eh... ;)

jasut 03.05.2003 07:04

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
to fakt..

ale z drugiej strony - pusta szeroka droga i takie autko ;) Chcialbym przede wszystkim zobaczyc, jakie to ma naprawde przyspieszenie.

Tak teraz sobie przypominam, jak raz jechalem pustynia w Nevadzie (jakims nienajgorszym fordem) i przez jakies 50 km byla tam pusta, szeroka droga, praktycznie bez zadnych zakretow. W takim miejscu mozna by jakies samochody potestowac, eh... ;)

Przejedź się autostradą :blee: do Legnicy. Tam możesz potestować amortyzatory :D ^_^ :D ^_^

ZbigNieff 03.05.2003 10:11

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Przejedź się autostradą :blee: do Legnicy. Tam możesz potestować amortyzatory :D ^_^ :D ^_^

U mnie jest ciekawa droga... biegie obok zbiornika Otmuchowskiego...
okolo 7km drogi praktycznie jak pas lotniczy... a ogolnie w Polsce
auto mozna przetestowac na drodze z Wa-wy do Czestochowy... ponad
100km ladnego jak na Polske aswaltu... ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23.