![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Nowy kawał (chyba?)
Przychodzi premier Miller do wróżki i mówi:
-Śniło mi się że byłem ziemniakiem...nie wiesz co to może znaczyć? Ona na to: - To proste:albo cie na jesieni wykopią,albo na wiosne posadzą! ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
![]() ja tesh mam cos dla was: 1. Pewien profesor mówi do studentów: - Proszę zadawać pytania. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Na to jeden ze studentów: - Co się stanie jeśli stanę obiema nogami na szynach tramwajowych, a rękoma chwycę się przewodu trakcji. Czy pojadę jak tramwaj? 2. Studenci wybrali się na egzamin. Czekają pod drzwiami sali, nudziło im się więc zaczęli się bawić indeksami - czyj indeks zatrzyma się bliżej ściany. Tylko że jednemu to nie wyszło zbyt dobrze, bo zamiast w ścianę trafił indeksem pod drzwi, i do sali w której siedział egzaminator. Przeraził się okrutnie, ale za chwilę indeks wyleciał z powrotem. Otwiera, patrzy, a tu ocena z egzaminu: 4.0 Ucieszył się, no więc koledzy postanowili wrzucać dalej. Kolejny dostał 3.5, następny 3.0. W tym momencie zaczęli się zastanawiać... Kolejna ocena wydawała się dosyć jednoznaczna (2.5 nie wchodziło w grę). Wreszcie jeden postanowił zaryzykować. Wrzuca indeks... Czeka... Nagle otwierają się drzwi, staje w nich egzaminator: - Piątka za odwagę! 3. Na egzaminie zaliczeniowym na biologii zdają student i studentka. Pytanie: - Jaki narząd u człowieka może powiększyć swoją średnicę dwukrotnie? Student: - Źrenica Studentka: - Penis Profesor: - Panu gratuluje zdanego egzaminu, a pani wspaniałego chłopaka. 4. Na egzamin z logiki studentka przyszła bardzo wydekoltowana i w mini. Myślała, że pójdzie jej jak z płatka. Weszła do sali, profesor zadał jej kolejno trzy pytania, na które nie znała oczywiście odpowiedzi. Wdzięczyła się za to strasznie, więc w końcu zdenerwowany profesor wpisał jej dwóję i wywalił za drzwi. Na korytarzu kumple od razu pytają jak poszło. Ona na to: - Ten alfons wpisał mi dwóję!!! Profesor usłyszał to przez uchylone drzwi, wybiegł na korytarz i poprosił ją o indeks. Przepisał ocenę na trzy i powiedział: - Może i ja jestem alfons, ale o swoje dziwki dbam.
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kochane kolerzanki.
Proszę pomóżcie. Mam chłopaka i on ma dwadzieścia lat. Cały dzień siedzi przy komputerze i wpisuje jakies dziwne rzeczy na czarno białym ekranie. W ogule nie ma Windowsów a jak go pytam co robi to mówi specjalnie tak rzebym go nie zrozumiała o jakichś linuskach i pingwinach. Nie chce oglądać ze mną filmów ani chodzić na dyskoteki chociaż go proszę. Mówi że ma dobry komputer, ale kłamie bo nie gra na nim w żadne w gry. Mój tata pracuje w firmie i mówi że bez Windowsów komputer nie może działać dobrze bo to się nazywa System Operacjonalny i dał mi dla mojego chłopaka płytę taką jak od gier tylko że z Windows, ale on nie chciał jej i mówił coś o oknach i schodach jak poparzony. Boję się że mój chłopak jest dziwny. Powiedzcie co zrobić żeby założył Windows i przestał robić z siebie wariata. -- Wasza rzyczliwa Kolerzanka MÓJ ADRES barbie@friko9.onet.pl
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 08.07.2003 o godz. 17:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Głupi Yasio
OK1 Dzieki! Mam zacmienia!
To skutek naduzywania tonicu.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |