![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Gość
|
To zle uwazasz, mi tam niczego nie brakuje...
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
akurat kolega ma racje... a ty masz bledne przekonanie..
zmienie gg/pgg na cos innego w momencie gdy to cos innego bedzie szyfrowane i bede mial choc cien pewnosci ze na serwerkach tego cuda nei siedzi mi banda podsluchiwaczy - najlepsze by bylo cos z polaczeniami bezposrednimi bez udzialu serwera...
![]() |
![]() |
#18 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
wg tego co pisza na http://www.gadu-gadu.pl to nowe gg czyli na razie 5.7 beta jest juz szyfrowanie SSL.
Forum dla osób związanych z medycyną >>> Chwilowo usunięty link (ze wzgl. technicznych) Znasz kogoś kto może być zainteresowany powiedz mu o moim forum. Zarejestrowani użytkownicy zostaną powiadomieni o zakończeniu testów i uruchomieniu dostepu 24h/dobe. _____________________________________ I want have Eleanor ... & I will have it ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.06.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Since January 1999. Ja pierwszy raz korzystałem chyba jakoś latem 2000. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Թ
Cytat:
przy okazji info o bezpieczeństwie w komercyjnej sieci jabberowej Tlen.pl (tak, tak, to jest oparte na technologii jabber, jakby kto nie wiedział): http://www.jabber.itn.pl/modules.php...rticle&sid=215 podsłuchiwanie przez operatora serwera... masz rację, ryzyko jest. Połączenia bezposrednie byłyby wyjściem, ale tracimy też wtedy trochę funkcjonalności (ex: niemożność zostawiania wiadomości). Ratunkiem byłby własny serwer ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 16.06.2003 o godz. 19:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
pytanie co do jabbera - jak chce sie laczyc z gg albo tlenem to wyskakuje pod swoim ID czy pod id bramki gg/jabber?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Թ
Cytat:
warto wyłączyć opcję "friend only" w transporcie gg jesli nie wyłączysz bedziesz "niedostępnym" dla niezautoryzowanych userów gg niby no problem, ale np. słoneczko gg na forum.cdrinfo.pl będzie zawsze czerwone aby wylaczyc opcje, otworzyc okno rozmowy z transportem gg, wpisac help, enter, a potem fo i friends only bedzie off Ostatnio zmieniany przez pali : 17.06.2003 o godz. 01:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmm - siec tlen ma dziure w zabezpieczeniach - pisano o tym na jamie mastaha...
i problem by bym maly - dziura jak dziura - tylko ze firma od tlena zaregowala na ujawnienie dziury wywaleniem watku na forum i skasowaniem wszelkich wzmianek na ten temat... zenada
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
![]() |
No nie przesadzaj, Gadu-Gadu też święte nie jest, za ujawnienie dziur w GG straszyło prokuratorem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Թ
jak już sobie tak dyskutujemy o komunikatorkach: zdaje się, że własnie w tej chwili gg padło - nie mogę połączyć się a wszyscy na forum w statusie mają "?"
jak to gg działa? jest tam tylko jeden serwer, czy jak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Dokladnie, mnie tez padlo. Ale juz chodzi. Ja tam uzywam tlena do gg i wszystko dziala jak powinno.
Pozdrawiam.
![]() |
#28 |
Nowy na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Թ
@trinity, jak juz taką reklamę robisz RhymBoxowi, to mi powiedz czy ja w nim mogę jednocześnie być podłączonym do kilku kont/serwerów? Oczywiście nie mówię o zasobach.
Mi nie udało się go tak skonfigurować (wiela nie próbowałem), jeśli się nie da - to jest do bani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Nowy na forum
![]() |
możesz się jednocześnie zalogować do serwera jabbera, gadu-gadu, msn, icq, yahoo itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|