![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
![]()
Witam!
Zbliza sie czas kupna nowego sprzetu, a poniewaz od wiekow nic nie zmienialem, wypadlem z tematyki komuterowej. Chcialem Was prosic o jakies rady, licze na Wasza pomoc:zeby: :zeby: Po pierwsze: zbliza sie poczatek wrzesnia, a wiec dzieciom by sie przydaly nowe komputerki itp itd<=> ceny wzrosna. Czy ceny juz rosna? Po drugie: sprzet. Wymyslilem sobie wstepna konfiguracje i prosilbym Was zebyscie cos zasugerowali, skorygowali: PROCESOR koniecznie AMD, kiedys chcialem 1,7+ thoroughbred, zeby sie dobrze podkrecalo, ale teraz nie wiem jakie procesory nalepiej ida. Mysle sobie o athlon xp 2000+. Cena w okolicach 300zl. PŁYTA w granicach 400zl. kiedys mial to byc MSI, ale teraz wiem o plytach jeszcze mniej niz o procku. RAM minimum 256mb do 300zl. tu chyba zwykle DDR 333 lub 400mhz DYSK jestem zdecydowany na barracude 7 120gb 7200 8mb cache GRAFIKA RADEON koniecznie, zastanawiam sie nad 9100 i 9200 (128bit, tv-out)firm Saphire lub Hercules. Co to jest DVI? DVD Pioneer 16x ![]() DRUKARKA do zastosowan domowych, raczej tania, no i nie z kosmicznymi cenami atramentow (vide hp). MONITOR najchetniej 19", ewentualnie 17". Kiedys pisalem o belinei http://ceny.alstor.com.pl/CenyEU/ht/umc.htm model UMCMD196075 . Co sadzicie o nim? Tak do 1000zl. KIEROWNICA czy takie za 100-150 zl sa warte uwagi? Bede wdzieczny za kazdy glos w dyskusji. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|