![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ut 2003
Mam pytania, a mianowicie:
1.Czy opłaca się kupić Unreal Tournament 2003(oczywiście nie chodzi mi o cenę) ![]() 2.Jaka to jest gra bo nigdy w niom nie grałem(chodzi o rodzaj i może jakiś opis) ![]() 3.Czy jest jej wersja PL ![]() 4.Czy opłaca się kupić grę MAFIA PL(nie chodzi o cenę) ![]() 5.Czy MAFIA to jest coś podobnego do GTA3 ![]() za odpowiedzi z góry thx. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a nie latwiej bedzie wejsc na gry.wp.pl, to zawsze jest cos
![]() tam poczytasz recenzje oraz mozesz ogladnac screeny a tu masz konkretne linki: Recenzja gry Mafia: The City of Lost Heaven Recenzja gry Unreal Tournament 2003
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Mogę się najwyżej wypowiedzieć an temat UT2003 bo w Mafię nie grałem. Jak zacząłem grać w UT 2k3 to przeszedlem w 2 dni, i nie chodzi o to ze jest to tak krótka giera, grałem w nią prawie cale 2 doby bez przerwy. UT2k3 to FPP i z całą pewnością warto kupić, a o Mafię możesz zapytać Yankee_PL
![]()
![]() |
#4 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Chodzi mi o opinie forumfowiczów!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Powiem tak:
UT 2003 jest dobre do gry po sieci, choc z botami tez sie mozna zabawic, na necie krazy duzo mapek, modow, trybow gry 8) w Mafi misje sa troche schematyczne, niema mulit ![]() ![]() jesli lubisz dobre FPP (jak np. Q ]|[ ) to UT jest jak znalazl jesli podobaja ci sie stare samochody i klimacik przedwojenny to wez Mafie do UT jest nakladka polonizujaca (chyba tylko menu) a mafia jest "kinowa" PL
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Ut 2003
Cytat:
Mafia natomiast jest troche podobna do GTA3 (przynajmniej czesto sie te gry porownuje). Chociaz fabula jest inna, to wykonywane misje w pewien sposob do siebie podobne. Poza tym i tu i tu sporo jezdzi sie samochodami i w obydwu przypadkach jest to zrobione naprawde dobrze. Od ludzi, ktorzy grali w te gre wiem, ze jest dobra i mozna sobie przyjemnie pograc. I jest spolszczona (i to podobno dobrze).
![]() |
![]() |
#7 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Obie sa rąbiste UT switny multi + dość ciekawe boty - muza miodzik grafa -etc
Mafia - n cóz grafa/muza midzik - bardziej cos jak Driver+GTA3 Ale obie maja jedna wade - sprzet musi być "mocny" żeby je w pełni uciągnąć - ja dla ut zakupiłem pełną gf2
![]() |
#8 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
W Mafie nie gralem wiec nic o niej nie powiem. Za to mam UT 2003 i moge powiedziec ze gra jest dobra. Jednak moim zdaniem zwyklego UT nie przebije. UT 2003 nie ma tego specyficznego klimaciku i super wygldajacych plansz oraz broni. Owszem, sa podobne plansze ale to juz nie to samo.
UT Rules ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() troche o Mafii gra jest na tyle godna polecenia, ze mimo poruwnywania jej z GTA3 to jednak wprowadza zupelnie inny klimat musze stwierdzic ze MAFIA bardziej mi sie spodobala, bo czuje sie jak w filmie, jestem jego czescia, faktem jest ze nie mamy wplywu na wybieranie misji, bo z gory jest to narzucone, ale mnie to nie przeszkadzalo we wtopieniu sie w klimaty lat 30-ych, a to dzieki bardzo realistycznemu wykonaniu ach te poscigi starymi samochodami, klimaty jakich nigdzie nie uswiadczymy, strzelaniny ala ze starych filmow o mafii itp. nic tylko ucalowac naszych poludniowych sasiadow za miodzio wykonana giere Max Payne + Driver + GTA3 = MAFIA ![]() jest pozno wiec tylko tyle ![]()
![]() |
![]() |
|
|