![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Jaki jest Twój ulubiony tryb w nowym NFSU2 | |||
Circuit |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 11.76% |
Drag |
22 | 32.35% |
Drift |
21 | 30.88% |
Sprint |
11 | 16.18% |
Street X |
3 | 4.41% |
U.R.L. |
3 | 4.41% |
Wszystkich głosów: 68. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Mam przejechane 18% i tak wygląda moja Honda Civic
![]() ![]() Toyota Celica narazie czeka na tuning. P.S. Sorki za trochę duże zdjęcie. Przepraszam modemowców ![]() Nastepnym razem będzie pomniejszone ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 22.11.2004 o godz. 18:18 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja mam tylko takie pytanie do posiadaczy "mocnych" kart graficznych
macie na pewno taki efekt jak w "Szybcy i wsciekli" ale na screenie http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=13072 widze ze widac u was swiatla i macie jakby ciemniej (ciemniejsza noc) u mnie np. swiatel nie widac nigdzie tylko jak wcisne B to widac ze mam Xenonowe i to wszystko (w tunelu powinno mi oswietlac a dupa) oto screen: i nie wiem czy ja tylko tak mam bo mam stara karte (gf4mx440) czy poporstu tak jest bo na tym screenie pierwszym elegancko widze efekty, swiatelka. (tak samo te autka sie blyszcza elegancko na waszych screen`ach co prezentowaliscie) ps.mam malutki poblysk na drodze ze niby sa swiatla ale nie tak jak na screenie wyzej ze ciemno jest a swiatla daja jak glupie
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 22.11.2004 o godz. 18:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
Aby móc ogłądać takie efekty trzeba mieć kartę zgodną z min. DirectX 8.1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 22.11.2004 o godz. 18:57 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
Rdzeń na tej karcie to RV360 (taki jak w 9600XT) i pamięci Samsung 2,8ns ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Tak, na GeForce4 z tego co pamietam nie było świateł z przody, przynajmniej w jedynce Undergrounda.
POzdro
![]() |
#9 |
![]() |
tak myslalem.Dzieki wielkie.
Radeon 9550@9600Pro poradzilby sobie bez problemu nie? ps.Czy idzie jakos wymienic auto?Bo mam 1-Tiburon,2-Escalade,3-A3,4-TT i chcialbym tą TT zamienic. Idzie?
![]() |
#10 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() Więcej nie podkręcałem bo nie chcę jej przemęczać, a pozatym zasilacz 300W nie wytrzymuje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
A ja dalej siedze na 26% i jezdze w ciemno po mapie i szukam jakis ukrytych wyscigow, bo nc nie mam dalej
![]()
![]() |
#12 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Ci sie podniosl - wtedy zechca Cie do gazety i pojawia sie nowe wyscigi na mapie... ![]() Peace Ziommm.... ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
No to fajno
![]()
![]() |
#14 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
To dobrze że wtedy sobie kupiłem GF3Ti200 128MB zamiast GF4MX440 64MB (cene miałem tę samą - mam światła, błyszczący lakier, normalnie wygląda prawie jak jedynka w max (pół paska detali ale wyłączone light trails i motion blur ręcznie) i śmiga w 800x600. (tylko w filmikach przed wyścigiem trochę haczy)
Do tej pory 48% TT-ką i zaniedbałem niestety Toyotkę ![]() (Czy dzielnica na lewo od portu to jest ostatnia, czy jest coś jeszcze) @mallow - tu chodzi dokładnie o wykonanie tego co chce sponsor chyba - przynajmniej tak mi wychodzi z obserwacji i chyba jest tak, że najtrudniej to mieć te DVD covers i URLe (pościgaj się trochę w outrunach może się jakiś URL odblokuje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
To ja też mam małe pytanko. U mnie na Radku 9000Pro gra śmiga dość nieźle - są wszystkie efekty świetlne i w ogóle... ale mój brat ma GeForce 4 MX440 i nie ma w grze tych niby tłumów (ani panienek startujących wyścigi o ile dobrze pamiętam)... W opcjach nie ma w ogóle opcji CROWDS (która włącza te wszystkie "ludziki")... Pewnie karta już nieco stara i dlatego nie obsługuje wszystkiego, nie? Tylko czy do wyświetlania tych "ludzików" musi już być karta z obsługą DX8 i więcej? Co do świateł to w sumie nie pamiętam czy mu się wyświetlają - muszę sprawdzić...
A co do moich postępów w grze to mam 34% ukończone - i moja Toyotka wygląda coraz piękniej - tylko ciągle zapominam wrzucić obrazki ![]()
![]() |
|
|