![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Z tego co ja wiem to ten wirtualny op należy do Ery i od niej będzi kupował dostęp więc nie wiem czy t o aż taka konkurencja.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
wydając takie DUZE pieniadze na reklame, musi sie cos dziać !
![]() |
#19 | |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
Nawet Ja z Citylight'a pożyczyłęm plakat ![]() Update Jaaaa i nawet wagony metra są pooklejane łapką..............a nie były nigdy. Słabo kasy poszło
nie bylo mnie od 2008 ![]() Ostatnio zmieniany przez miles : 14.03.2004 o godz. 17:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Teraz jechałem przez Kraków tramawajem i na bilbordach gdzie byly juz reklamy zapryskali pełno tych czerwonych łapek. Ciekawe czy mieli na to pozwolenie. Najfajniej wyglądała reklama TVNu z tym gościem co uderzył w coś twarzą. Na głowie napryskali mu chyba ze 20 łapek hehe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Guru
![]() ![]() |
dzisiaj o godzinie 7:30 rano na telefonie NOKIA 6310 (abonament IDEA - niewiem czy to ma znaczenie ale pisze na wszelki wypadek) ręczne wyszukiwanie oprócz IDEA, ERA i PLUS znalzło sieć ... OSKAR
![]() 40 km na południe od wrocławia, województwo dolnośląskie ![]() nastepnie w szkole okolo 8:30, Nokia 8210 (pre paid ERA), Siemens S55 (pre paid ERA) oraz Siemens M55 (pre paid PLUS) nie znalazły juz tej sieci ... hmmm czy to ma jakies powiązania OSKAR-HEJA-Łapki .... czekamy.. przynajmniej ja osobiscie czekam ![]()
![]() |
#22 |
Guru
![]() ![]() |
EHEM !! EHEM !! to bedzie naprawde interesujące zapraszam do lektury:
Według nieoficjalnych informacji nowy zestaw startowy będzie zawierał 15 zł na rozmowy i SMSy. Na karcie SIM będzie znajdowało się również 40 bezpłatnych SMSowych wizytówek z Twoim numerem telefonu. Konto ma być ważne przez jeden miesiąc od wykonania pierwszego połączenia lub wysłania SMSa. Przedłużenie ważności konta nastąpi poprzez kupony doładowujące o wartości 20 PLN i 50 PLN. Ze strony www.heyah.pl będzie można zamówić starter i doładować konto. Heyah to zasięg sieci Era dlatego po włożeniu do telefonu karty SIM, na wyświetlaczu pojawi się również napis Era. Z innych ważnych cech oferty wymienić należy bezpłatną pocztę głosową oraz sekundowe naliczanie już od pierwszej sekundy połączenia! Minuta rozmowy do Heyah 0,68 PLN a SMS 0,18 PLN natomiast minuta rozmowy poza Heyah o każdej porze ma kosztować 0,98 PLN a wysłanie wiadomości SMS 0,28 PLN. Karta Heyah działa w telefonach niezabezpieczonych blokadą SIM-lock. Więcej informacji podamy w najbliższych dniach... (DD) info: http://www.e-telefon.pl/index.php?mode=poknews&num=150
![]() |
#23 |
Guru
![]() ![]() |
niewiem czy to kogos interesuje
![]() na allegro pojawiły sie juz karty sim ... puki co złote numery 70zł/sztuka ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22314287 z tego co widze numery zaczynają sie na 888 (wczesniej była mowa o 699)
![]() |
#24 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
To sa pewnie ceny netto. Oferta jest atrakcyjna jak sie nie lubi abonamentu i ma sie telefon bez simlocka. Ja chyba zostane przy abonamencie - przynajmniej narazie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
na innej aukcji oferujacej to samo masz wyraznie na zeskanowanym materiale informacyjnym "Cennik BRUTTO"
![]() |
#26 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Znalazlem - czy ja wiem czy tak wyraznie
![]() Czy w takim razie trzeba co miesiac kupowac karte zeby telefon dzialal ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
czesc czy przypadkiem nie przejeżdżałeś koło WKS Wawel tam widziałem tą reklamę z łapami na głowie gościa. Mieszkam nie daleko. A tak pozatym fajnie że powstaje "nowy" operator, może zmobilizuje to innych do obniżenia kosztów połączeń. Poczekamy zobaczymy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Oj jak ja lubie konkurencje na rynku
![]() TPSA też by on się przydał |
![]() |