![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
Będę miał niebawem możliwość wymiany komórki na nową prosto z Salonu Plusa. Na komórke z promocji mogę max. przeznaczyć 100 zł. Wiem, że do tej ceny np. właśnie w Plusie mogę mieć całkiem niezły telefon jaki mnie satysfakcjonuje. Zastanawiam się nad Siemensem M55+Aparat, Siemens MC60 ale niezwykłe kusi mnie SonyEriccson T610 (Siemensy z przyzwyczajenia, a Eryk bo wiem, że chwalony telefon). Na czym mi zależy? Chodzi głównie o użyteczność i łatwość wykonywania poszczególnych usług. Mianowicie... głównie połączenie z PC co daje duże możliwości chociażby od kwestii graficznej telefomu czy wymiany dzwonków importu zdjęć do kompa. Chyba żaden z tych telefonów w zestawie nie posiada kabla czy portu IRDA do transmisji danych, a pamieci wewnętrzne tez pozostawiają wiele do życzenia. Z tego co mi wiadomo kabel do tych Siemensów jest drogi koło 50 zł. Do SonyEricssona port IRDA to wydatek tylko koło 20 zł. Co z oprogramowaniem do PC? Możliwość personalizacji telefonu...? Każdy telefon z tych posiada aparat, skoro już ma ten aparat chciacłbym żeby te zdjęcia jakoś wyglądały. Siemens M55 ma zewnętrzny aparat co sprawia, że zdaje się być lepszej jakości... czy to tylko złudzenie ![]() Chodzi mi także o sam aparat - jego funkcje, łatwość obsługi duże możliwości. Przesiadam się z Siemensa SL45i to niezły kombajn niechciałbym się teraz rozczarować ![]() A może coś innego? Może Nokia jakaś. Co mi polecicie, ale głównie chodzi mi o te 3 modele. Pozdrawiam, thx edit/ Co do T610 ludzie narzekają na klawiature i jej obsługe, podbno telefon wolno reaguje i źle się go obsługuje ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 16.06.2004 o godz. 23:55 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|