![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
musze przyznać że atmosfera jest troche inna obecnie od tej do której przywykłem kiedyś i probuje sie z nią pogodzić...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Nie oszukujmy sie bo nie raz na forum widzialem jak BD napisal "przegralem to bez problemu" wczoraj znalazlem post jak BD napisal ze zrzucil SHAKIRE ktora miala K2Audio i poszlo mu to gladko to znaczy ze tez nie jest niewinny. Jak bylby tu ktos z SONY Music Polska to zaraz by sie na ciebie napalil BD!!! Problem w tym ze Camfo trafil akurat na to co "robi" BD!!! Jesli Camfo napisalby ze sprzedaje jakies tam eboki Microsofta (o ile takie sa) to bylo by co innego, wszyscy obejrzeli by posta moze i ktos by kupil. Moim zdaniemi BD przesadziles i to mocno! Camfo troche wiecej oliwy w glowie! P.S. Rada dla Camfo "Kup inny komp zanim przyjada gliny (taki za 200zl) i skofiskuja ci taki ktorego nie bedzie ci szkoda! Zrob format i utworz na nowo partycje! I pozniej trzymaj sie swego zdania! Chyba ze BD naprawde cie tylko nastraszyl!"
|
|
|
|
#34 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Cytat:
.JA się śmiałem przez 15 min.Bd jush Ci mówiłem jestem arogancki ,ale tylko wówczas gdy mam doczynienia z chamstwem.Aha i jak będziesz w prokuraturze to nie zapomnij pochwalić się wyczynem z key2audio.Może poproszą Cię ,żebyś im to zademonstrował
Ostatnio zmieniany przez mati1700 : 10.02.2003 o godz. 12:19 |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
jest tam taki rozdzial na temat wykonywania kopi bezpieczenstwa oryginalnych plyt CD pamietaj, ze kazda moja ksiazka jest pisana na podstawie moich doswiadczen PS a moze widziales jak sprzedaje lub czerpie zyski z piractwa? a co powiesz na artykuly w prasie ktore krok po kroku przedstawiaja proces clonowania zabezpieczonej plyty CD - to nie jest przestepstwo, podobnie jak pisanie o hakerstwie natomiast pod paragraf podpada uzywanie zdobytej wiedzy i czerpanie z niej zyskow
|
|
|
|
#36 |
|
Wymiatacz
![]() |
BD chyba nie sądzisz ,że ktoś uwierzy w to iż robiłeś kopię bezpieczeństwa
Chociaż byś się nie ośmieszał.
|
|
|
#37 | |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Cytat:
Czasami jest tak a nie inaczej Pioneer DVR-115D Liteon IHaS-124 Ostatnio zmieniany przez Druss : 10.02.2003 o godz. 13:46 |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
prawo autorskie pozwala na wykonanie kopi bezpieczenstwa jednak jest tam rowniez zapis o tym, ze mozna to robic jak jest ona niezbedne do dzialania programu korekspondowalem z prawnikiem Microsoft Polska i Cenega Polska obaj powoluja sie na ten zapis i nie widza mozliwosci by kopia byla niezbedne do dzialania oprogramowania oczywiscie pytalem o to co w przypadku gdy zlamie np plyte ... - Cenega wysyla gratis nowy egzemplarza w zamian za uszkodzona MS nie zajal stanowiska ...
|
|
|
|
#39 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#40 | |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#41 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
...a pamietam jak zakladalem konto-ten niepowtarzalny klimat
Mysle ze czas powrocic do starych czasow jednak to zalezy od uzytkownikow a nie od ludzi wypowiadajacych sie np. w tym topic`u. Ale ja wypowiem sie sprawa BD z tymi e-book`ami - za ostro. Kazdy ma w domu cos unlegal.A teksty w stylu "kopia bezpieczenstwa" nie maja sensu na forum ktore poswiecone jest przegrywaniu plytek.
|
|
|
|
#42 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() to bardzo zla sytuacje
|
|
|
|
#43 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
uzywaja wylacznie legalnego lub zupelnie darmowego softu i robia to nawet kosztem rezygnacji z lepszej aplikacji na gorsza
|
|
|
|
#44 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
ja jeszcze niespotkalem domowego usera pc ktory by mial wszystko legalne (system,ed. tekstu, programy, gry,itp. itd.) poza tym jesli myslisz ze wiekszosc ludzi zagladajacych na cdrinfo i na to forum chce robic sobie kopie bezpieczenstwa legalnie nabytych gier na wlasny uzytek to sie mylisz
|
|
|
|
#45 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|