![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
dzis zainstalowalem sobie Opere 7.20PL i jestem mile zaskoczony jej funkcjonalnoscia:
- zajmuje mniej miejca niz Netscape ![]() - szybciej wczytuje strony niz IE/Netscape - wysoka poprawnosc rozmieszczenia wczytywanych elementow - przywracanie sesji ![]() - znakomite pokazywanie aktualnego stanu wczytywania strony - szybko sie urochamia klijenta poczty jeszce nietestowalem wiec sie na jego temat niewypowiadam, troche mnie wkurzyl ten boczny pasek z zakladkami (naszczescie mozna go wylaczyc), baner mi nieprzeszkadza mimo iz rozdzielczosc mam ustawiona "tylko" na 1152/864 ![]() takze od dzis Opera jest moja "przegladarka dominujaca" a IE tylko do chatow/badziewatych stron sobie zostawie (jakbym mogl go usunac z systemu...) ![]() edit: klijent poczty jest zaje****, oe laduje w koszu 8)
nie bedzie niczego Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 08.10.2003 o godz. 11:46 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
zostalem w ciezkim szoku, kiedy probowalem wejsc tutaj (dla posiadaczy IE, polecam najpierw odwiedzic ta strone)
okazuje sie, ze IE nie potrafi obslugiwac ogonkow w nazwach domen bez specjalnego pluginu... ![]() kolejny zawiod, chyba sie pozegnam z IE... ale dalem plame... ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 06.10.2003 o godz. 21:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
No, nawet ja się przeżuciłem na Opere
![]() Piszę ten post też z zamiarem, żeby inni mogli porównać inne przeglądarki z Operą. I zostali Operatorami lub jak kto woli Operowcami ![]() Pozdrawiam userów Opery ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#98 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Stary wypalacz
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Wg mnie Opera jest o niebo lepsza od zasr**** IE.
Na mojej slabej radiowce stronki laduja sie ok 2 razy szybciej, na serio. Opera nie gubi pakietow, IE notorycznie. Juz sie przyzwyczailem, zachecam ludzi do przesiadki. Pozdr dla OPERATOROW ![]()
![]() |
#100 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Ostatnio musialem korzystac z IE ze wzgledu na kilka stron, ktorych Opera nie chciala poprawnie czytac. Po krotkim (!) czasie "zaliczylem" dosc ostry zwis kompa - taki "typowy"
![]() LUDZIE! Instalujcie Opere! Nic nie stracicie - mozecie jedynie zyskac!
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
tak jak ja nic nie trace uzywajac IE, choc przyznam ze zwisy takie mam j.w.
![]() IE ma jedną dużą zalete nad innymi-w windowsie jest od począku installki i nie trzeba bawić się w instalacje, config innych przegladarek. No nie wiem co by mogło mi tak dobrego przynieść przejscie na Opere, choc raz ja mialem i przyznam ze milo jest jak czlowieka nie zasypuja okienka pop-up a tak pozatym....pfff, moze kiedys.... jakoś mi się nie chce configurowac waznego nowego programu jakim jest przegladarka i mącić w tych opcjach, zadwać innym pytania o ustawienia, dziwić się, że coś jest inne niż w IE. / leń ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 20.01.2004 o godz. 00:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
OneStat.com przedstawiło wyniki popularności poszczególnych przeglądarek internetowych. Pierwsze trzy miejsca zajmują ostatnie wersje IE, co daje im łącznie ~95%. Konkurencyjnej Opery używa niespełna co setny internauta.
1. Microsoft IE 6.0 68.1% 2. Microsoft IE 5.5 13.8% 3. Microsoft IE 5.0 11.8% 4. Mozilla 1.8% 5. Opera 7.0 0.8% 6. Microsoft IE 4.0 0.7% 7. Safari 0.48% Źródło : Bink.nu Tak to wygląda na dzień dzisiejszy 8)
![]() |
#103 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
co do wyników-
nie wierze! nie możliwe, żeby przewaga IE była aż tak duża. Bez jaj, na forum np. mysle ze Opere używa co trzeci użytkownik.
![]() |
#104 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozliwe, mozliwe, wiekszosc uzyszkodnikow nie zadaje sobie trudu zadnego - komp ma dzialac i juz (zreszta nie dziwi mnie to - ja tak podchodze do np komorki czy samochodu)
to ze na forum opera ma swoje grono wielbicieli o niczym nie swiadczy - co z tego ze kazaa media desktop jest do dupy i szpieguje itd - jest i tak najczesciej uzywanym programem p2p,ludzie nawet nie wiedza ze istnieje cos innego to samo z wordem, exelem itp... a ze IE jest juz w systemie, to umozliwia mu az taka przewage nad innymi przegladarkami btw Ciapus: juz pisalem w innym miejscu, ale napisze tez tu - przeztego nowego avatarka w pierwszej chwili Cie nie poznalem - fajny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() BTW. Czy M$ nie mialo przypadkiem procesu sadowego z powodu IE?
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|