![]() |
Cytat:
Miesiąc temu zmieniłem hasło do skrzynki na nowe, jak głupi dziś próbowałem logować się tak jak zwykle na nowe hasło, ale ZALOGOWAŁEM SIĘ NA STARE HASŁO ! To znaczy, że przywrócili kopię. Oni schodzą na psy ... :sciana: PS rycho, jak zwykle pomogłeś, nawet niechcący :D |
Przecież działa...
Ty juz wszędzie masz przerąbane. |
Nie mogę się zalogować na pocztę o2.pl,
czy jeszcze ktoś ma ten sam problem ? |
Jak to nie ???
puki co zero spamu (nie licz***261;c tego rozsy***322;anego przez o2.pl) |
@mgit w ten sposob spamu nie zwalczysz bo oni generują losowe adresy nadawcow. Mi udało się wyrejestrować z niektorych instytucji wysyłających masowo spam, wchodząc na adres podany w mailu i wypisując się z subskrypcji, ale niestety nie da sie tak zrobić z każdym spamem.
Nie zgodze sie z wami, ze na Tlenie filtr antyspamowy nie dziala, gdyz u mnie przepuszcza max 1 wiadomosc na tydzien (i to nie zawsze), a odfiltrowuje okolo 10 wiadomosci dziennie. |
U mnie wszystkie konta na o2 działają bez problemu. :taktak:
|
U mnie te***380; nie ma problem***243;w z kontem o2... poza spamem of course :P
|
Cytat:
|
Wszystko śmiga jak należy na o2.pl !
TEST: wysłano 5 wiadomości - 5 doszło do odbiorców :spoko: odebrano 7 - wysłano do mnie 7 z różnych kont na różnych portalach :spoko: Test wypadł pozytywnie! :spoko: Konto mam już tam od 3 lat... |
no wywal mi hasło :( .....
co dziwne komunikator tlenowy smiga ... :ysz: wyslac sie da .... ale odebrac juz nie |
U mnie nie konto @o2.pl funkcjonuje poprawnie.
-- Z niekt***243;rych serwis***243;w emaile nie docieraj***261;. (Przekona***322;em si***281; przy zak***322;adaniu kont netowych) |
Ja osobi***347;cie nie zauwa***380;y***322;em zadnych problem***243;w. :nie:
A co konkretnie masz na my***347;li? :hmm: |
zeby nie zakladac nowego .....
czy sa problemy z kontami na ...@tlen .pl .. ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:35. |