Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.05.2005, 15:59   #1
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Rosja - dzicz, azja i chołota granatem oderwana od pługa.

Powinniśmy chyba zakończyć ten temat i tak każdy wie, że Rosjanie niegdy w życiu nie przyznają sie do tego co zrobili.

To jest kultura wschodu, tz. brak kultury. Brak jakielkolwiek samooceny !

ORMIANIN dobrze że wspomniałeś Hubalczyków. Nie powinniśmy zapomnieć o walce polskiego podziemia.

Trzymajcie sie chlopaki. Oby nigdy to się nie powtórzyło.
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.05.2005, 23:03   #2
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Kończymy temat !

Witam !
Dyskusja prawie już wygasła (i to chyba dobrze), jednak na koniec postanowiłem dodać kilka słów, do których niestety sprowokowały mnie najświeższe wydarzenia. Otóż jak wiadomo prezydent Putin odmówił (tzn. z tego co słyszałem, w ogóle nie odpowiedział na zaproszenie), przyjazdu do Polski na szczyt Rady Europy. Co niestety może świadczyć o tym, że całe te jego zachowania w związku z obchodami rocznicy w Moskwie, mają swój dalszy ciąg ***8211; i niestety nie wygląda to zbyt optymistycznie. To przykre i niepokojące.
Na dodatek rosyjski MSZ, krytykuje np. reklamówkę wyborczą Kaczyńskiego. I to, że krytykują ***8211; to niby OK ***8211; każdy ma prawo. Ale gdyby tak polskie MSZ reagowało na każde oszczerstwo Rosji pod adresem Polski (a według mnie powinno) ***8211; to by dopiero się działo !
I jeszcze słowo o prezydencie USA. Z całym szacunkiem dla Busha i narodu USA ***8211; bo taki szacunek ogólnie mam, i nawet uwzględniając tzw. poprawność polityczną, to przestaje mi się trochę podobać, aż taka wybiórczość Busha. To po prostu podlizywanie się wszystkim ***8211; można by rzecz ***8211; tu małego całuska krajom bałtyckim, tu jedno zdanie prawdy, a następnego dnia już wielkiego buziaka Putinowi, a później na osłodę buzi Gruzji ! A po powrocie do USA, już tylko pamiętamy o wielkiej przyjaźni z Rosją !
Przepraszam za takie porównania ***8211; ale tak mi to ***8211; oczywiście w sposób satyryczny ***8211; wygląda. I jest to niestety przykre.
I to tyle tej smutnej dyskusji ***8211; czas wrócić do codziennego życia, które co prawda też wesołe nie jest, ale przeżyć się jakoś da.
Pozdrawiam wszystkich
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: