![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
I ja także gratuluję.
F.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
BTW wiesz co to znaczy mgr inż. ? jezeli ktos nie wie to spiesze wyjasnic ![]() moze g... robic i niezle zyc
|
|
|
|
#3 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
dzisiaj to trzeba miec dr inż. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
to i ja dolaczam sie do gratulacji
pzdrwm Nikita_Bennet
|
|
|
#5 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() Sniper - to Ty po tej obronie jeszcze dałeś radę napisać posta? A poważnie - przyłączam się do gratulacji
|
|
|
|
#6 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
i tak wszystko zalezy od tego co chlopak ma w glowie
|
|
|
|
#7 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Re: Re: Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Witaj w Klubie.....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Wielkie dzięki za gratulacje i spiesze z wyjasnieniami :
- posta napisałem przed chalniem ![]() - tyeraz mam ze 3 promile po piciu qumplami z ucvzelni z rodzicami, tesciami (przyszłymi ) - a jutro najblizsui qumple ohjjjjjjjjjjjjjjjj - temat mojej pracy to rogram do obliczeń układów wykrojów wydłużających.- jezeli ktos chce wiecej info wysłe ;0profesorowie suuuuuper , promotorka suuuper gorzej z recenzentem ;( powiem szczerze kurde taki dtresd to straaaaaaaaaaaaaaaszne przezycie ...... ale po wypiłem pod rząd 3n 100tki wódy Bols i nic potem oficjalnie lampke szamp[ana - gratuilacie od elity uczelni ( ze 20 prof. gratulowało )- powiem szczerze przezycie na całe zyciwe dostac gratulacje od przynajmniej 10 prof . którzy licza sie na świecie a reszta wcale nie gorsza ))))))ale powiem szczerze najgforsze że niewiem co z sobą zrobic teraz ))ale jeszczse raz thx - jutyro porawie tego posta albo napisze nowego - na kacu - ) moja kobieta zaprosiła mnie do restauracji na świetowanie )) - echhhhh kocham tą kobietę ( była ze mną na obronie )dobra końcvze bo widze że wale coraz więcej literówek - reszte dopiszę po wytrzeźwieniu pa )))))))))
|
|
|
#10 | |
|
Gość
|
Cytat:
Ale tylko MGR, bez INŻ. ![]() W sumie to bardzo żałuję, że już nie jestem studentem, było super (nie licząc egzaminów of course). Ale kaca nie było, ponieważ po 'oblewaniu' był RedBull ![]() Sniper - moje serdeczne gratulacje !!! |
|
|
|
|
#11 | |
|
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
Równiez przyłączam sie do gratulacji- Panie Magistrze Imżynierze
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Obrona - wykonana !!!!
Cytat:
codzien patrze na takiego ktory bez znajomosci sporo osiagnal i wyrobil sobie wiele znajomosc ...
|
|
|
|
#13 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
gratuluje - a teraz pora na czapeczke podobna do mojej, albo posredniak. Nie to bez sensu
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Jeeeezu ale mnie łeb boli - ale szczerze nie pamiętam że pisałem ten drugi post -
) ale jaja )) - czyli było więcej niz napisane 3 promilki )no nic jeszcze raz wielkie dzieki i moze za rok na doktorat sie wybiore ? kto wie narazie daje sobie luz.
|
|
|
#15 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
![]() |