![]() |
Mnie te zarty nie raza.
Czy my o niemcach nie zartujemy w podobny sposob ? Az tak dziennikarzy zabolala porazka?\ Co do chuliganow to zobaczymy w srode co bedzie do demolicji. |
Cytat:
typowy syndrom wiernego czytelnika Gazety Wyborczej z wyrobionym poczuciem niższości na temat swojego, polskiego pochodzenia. |
Jak to moj "sasiad" - niemiecki by***322;y zolniez ,alkoholik "Polskie ***347;winie , kuwa jego mac" || dam wam jego fotke ;p
A oto i ona , Tu maltretuje razem z zona jej matke , jak zadzwonilismy po policje to sie tlumaczyli ze prostuja jej kosci w ramach rechebilitacji :\ http://oktawian15.ovh.org/szwab.jpg |
Cytat:
Na jakiej podstawie mnie oceniles? |
Cytat:
np. Meksyk - 6 miejsce USA - 6 miejsce (razem z Meksykiem i Hiszpanią) Włochy - 13 miejsce Niemcy - 19 miejsce |
Cytat:
|
No to wiesz wiecej o mnie niz ja.
Ale spoko nie bede drazyl. Wiedz ze trafiles tak jak ostatnio zydzi w arabow terrorystow na plazy. |
Cytat:
Najlepszy polak wczoraj ? kloze Ta wiem, taki z niego polak jak z goloty fajter. |
Cytat:
|
Druzyna Ekwadoru zaprasza polskich kibicow (na otarcie łez) :D
http://www.ekwador.net/ :spoko: w pewnym wywiadzie druzyna Polski zdradzial tajemnice ze w wyjazdowym meczu na pozegnanie zagra z calych sil ........ aby wygrac z Costa Ric-a :P |
patrz***261;c na to co wypisujecie, to r***281;ce opadaj***261;... mo***380;na sobie po***380;artowa***263; i z Polak***243;w i z Niemc***243;w i z ***379;yd***243;w i z ka***380;dego, ale oczywi***347;cie do pewnych granic.. to co teraz zrobili Niemcy, to prawdziwe sku...r..wysy***324;two.. w tym wszystkim chodzi o to, by wiedzie***263;, kiedy trzeba przesta***263;.. wspomnianych skrajno***347;ci bublowych nawet nie zamioerzam komentowa***263;..
|
Cytat:
Niemcy - Ekwador Stawiam na Ekawador :> |
Cytat:
Niemcy - Polska stawiam na Polsk***281; || |
Ten program satyryczny powinni pokazac naszej reprezentacji. Niech zobacza do czego sie przyczynili.
Natomiast jesli chodzi o sam program to slowo sku... jak najbardziej tu pasuje. Niemcy to bydlo. Dumna "rasa panow" ciekawy jestem jakby wygladala ich sytuacja jakby zachod im nie pomogl po 2WS. Faszysci ***.... |
Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry-może pod koniec
dobrze zagrał. Ponieważ ekwador pierwszego goola strzelił nie z wypracowania akcji, dlatego że cały czas polska ich naciskała tylko z pomyłki, którom stworzył im jeden z obrońców polskich nie pilnując - a konkretnie to był chyba Baszczyński, a drugiego gola szkoda komentować, polska za mało agresywnie zagrała. Grali dobrze do 25 minuty, a później tak jak by ich zadyszka złapała i koniec, później ekwador przejął inicjatywę i the end. Teraz czeka nas mecz z niemcami, a z niemcami to nie łatwa sprawa będzie:( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |