Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Obstawiamy: Polska - Ekwador (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obstawiamy-polska-ekwador-65943/)

Sunna 10.06.2006 10:02

Mnie te zarty nie raza.
Czy my o niemcach nie zartujemy w podobny sposob ?
Az tak dziennikarzy zabolala porazka?\

Co do chuliganow to zobaczymy w srode co bedzie do demolicji.

ed hunter 10.06.2006 10:45

Cytat:

Napisany przez Sunna
Mnie te zarty nie raza.
Czy my o niemcach nie zartujemy w podobny sposob ?
Az tak dziennikarzy zabolala porazka?\

Co do chuliganow to zobaczymy w srode co bedzie do demolicji.

za to pewnie każdy żart o żydach cię drażni (nie mówię o chamstwie w stylu bubla)
typowy syndrom wiernego czytelnika Gazety Wyborczej z wyrobionym poczuciem niższości na temat swojego, polskiego pochodzenia.

Oktawian89 10.06.2006 10:54

Jak to moj "sasiad" - niemiecki by***322;y zolniez ,alkoholik "Polskie ***347;winie , kuwa jego mac" || dam wam jego fotke ;p

A oto i ona , Tu maltretuje razem z zona jej matke , jak zadzwonilismy po policje to sie tlumaczyli ze prostuja jej kosci w ramach rechebilitacji :\
http://oktawian15.ovh.org/szwab.jpg

Sunna 10.06.2006 11:03

Cytat:

Napisany przez ed hunter
za to pewnie każdy żart o żydach cię drażni (nie mówię o chamstwie w stylu bubla)
typowy syndrom wiernego czytelnika Gazety Wyborczej z wyrobionym poczuciem niższości na temat swojego, polskiego pochodzenia.

Pudlo, sam lubie zarty o zydach. Wdzieczny temat do zartow.
Na jakiej podstawie mnie oceniles?

Prezesik 10.06.2006 11:03

Cytat:

Napisany przez rosol
||

EDIT: Dane z aktualnego rankingu FIFA
Niemcy - 19 miejsce
Kostaryka - 26 miejsce
Polska - 29 miejsce
Ekwador - 39 miejsce

Skoro ze slabszym Ekwadorem dostalismy 2:0 to ja nie chce patrzec na gre przeciwko Niemcom i Kostarykańczykami...

ten rankikng to jedna z największych bzdur stworzonych przez FIFA.
np.
Meksyk - 6 miejsce
USA - 6 miejsce (razem z Meksykiem i Hiszpanią)
Włochy - 13 miejsce
Niemcy - 19 miejsce

ed hunter 10.06.2006 11:07

Cytat:

Napisany przez Sunna
Pudlo, sam lubie zarty o zydach. Wdzieczny temat do zartow.
Na jakiej podstawie mnie oceniles?

napisałem na jakiej. widzę to często wśród ludzi czytających opiniotwórczy papier.

Sunna 10.06.2006 11:40

No to wiesz wiecej o mnie niz ja.

Ale spoko nie bede drazyl.
Wiedz ze trafiles tak jak ostatnio zydzi w arabow terrorystow na plazy.

Sunna 10.06.2006 11:41

Cytat:

Napisany przez Sunna
No to wiesz wiecej o mnie niz ja.

Ale spoko nie bede drazyl.
Wiedz ze trafiles tak jak ostatnio zydzi w arabow terrorystow na plazy.

Najlepszy polak wczoraj ? kloze
Ta wiem, taki z niego polak jak z goloty fajter.

Weron 10.06.2006 11:53

Cytat:

Napisany przez ed hunter

Jego za to draznia opinie na temat pederastow, murzynow....

mensir67pl 10.06.2006 12:02

Druzyna Ekwadoru zaprasza polskich kibicow (na otarcie łez) :D

http://www.ekwador.net/

:spoko:

w pewnym wywiadzie druzyna Polski zdradzial tajemnice ze w wyjazdowym meczu na pozegnanie zagra z calych sil ........ aby wygrac z Costa Ric-a :P

Prezesik 10.06.2006 12:13

patrz***261;c na to co wypisujecie, to r***281;ce opadaj***261;... mo***380;na sobie po***380;artowa***263; i z Polak***243;w i z Niemc***243;w i z ***379;yd***243;w i z ka***380;dego, ale oczywi***347;cie do pewnych granic.. to co teraz zrobili Niemcy, to prawdziwe sku...r..wysy***324;two.. w tym wszystkim chodzi o to, by wiedzie***263;, kiedy trzeba przesta***263;.. wspomnianych skrajno***347;ci bublowych nawet nie zamioerzam komentowa***263;..

mensir67pl 10.06.2006 12:16

Cytat:

Napisany przez Prezesik
patrząc na to co wypisujecie, to ręce opadają... można sobie pożartować i z Polaków i z Niemców i z Żydów i z każdego, ale oczywiście do pewnych granic.. to co teraz zrobili Niemcy, to prawdziwe sku...r..wysyńtwo.. w tym wszystkim chodzi o to, by wiedzieć, kiedy trzeba przestać.. wspomnianych skrajności bublowych nawet nie zamioerzam komentować..

bedie okazja sie odszczekac jesli ... niemieccy pilkarze ..... zagraja tak jak nasi :haha:

Niemcy - Ekwador

Stawiam na Ekawador :>

Prezesik 10.06.2006 12:20

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
bedie okazja sie odszczekac jesli ... niemieccy pilkarze ..... zagraja tak jak nasi :haha:

Niemcy - Ekwador

Stawiam na Ekawador :>

odszczeka***263; si***281; okazja b***281;dzie ju***380; w ***347;rod***281; :>

Niemcy - Polska

stawiam na Polsk***281; ||

Weron 10.06.2006 12:27

Ten program satyryczny powinni pokazac naszej reprezentacji. Niech zobacza do czego sie przyczynili.
Natomiast jesli chodzi o sam program to slowo sku... jak najbardziej tu pasuje.
Niemcy to bydlo. Dumna "rasa panow" ciekawy jestem jakby wygladala ich sytuacja jakby zachod im nie pomogl po 2WS. Faszysci ***....

Matievoo 10.06.2006 13:11

Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry-może pod koniec
dobrze zagrał.
Ponieważ ekwador pierwszego goola strzelił nie z wypracowania akcji, dlatego że cały
czas polska ich naciskała tylko z pomyłki, którom stworzył im jeden z obrońców polskich nie pilnując - a konkretnie to był chyba Baszczyński, a drugiego gola szkoda komentować,
polska za mało agresywnie zagrała.
Grali dobrze do 25 minuty, a później tak jak by ich zadyszka złapała i koniec, później ekwador przejął inicjatywę i the end.
Teraz czeka nas mecz z niemcami, a z niemcami to nie łatwa sprawa będzie:(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14.