![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#151 |
|
ja nie chce nic mowiec, ale jak dzisiaj kostaryka wygra i jakims cudem uda nam se wyjsc z grupy, to istnieje szanasa na rewanz z niemcami w fnale
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/650872-post136.html
Mecz ogladalem, ale bez emocji. Po pierwszej polowie bylo widac ze dostajemy w dupe, tylko jakos im sie udaje chronic te bramke. Nasze akcje byly (wow, gratulacje), ale chaotyczne. Ura i na bramke. Albo 10 minut podawali do siebie nawzajem nie wiedzac co robic. Dalej, zauwazcie ze nasi zapoczatkowali ciekawy styl gry. Otoz jak sie udalo podac gdzies wglab, to gosc czesto wybiegal z pilka spowrotem w tyl, co znaczy ze cos bylo bez sensu (albo nie powinien wogole tej pilki dostac, albo nie powinien biec do tylu z pilka). Przez to wracanie z pilka, tracili sile i pozycje zupelnie bez sensu. No generalnie to wygladalo tak jakby mieli zapal, ale byli na poziomie - te kule trzeba kopnac w ten prostokat z siatka, natomiast niemcy specjalnie sie tym meczem nie podniecali natomiast widac bylo ich profesjonalizm, po prostu full professional, rozwalali nas stylem. Akcji nieduzo, ale bardzo przemyslane. No i do tego posiadanie pilki, tez nas w tym rozkladali. No i czym tu sie podniecac, niech ktos mi powie ?? |
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#154 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Tak w ramach podsumowania jeszzce napisze, ze realnie patrzec na nasza reprezentacje to w ataku mysmy praktycznie nie istnieli. Niemcy nas niezle gnietli. Mecz owszem podobal mi sie. Polacy zagrali nareszcie z ikra. Ale co z tego. Reprezentacja jest i tak slaba. Nie zgadzam sie, ze trzeba bylo zagrac ofensywniej bo wtedy skonczyloby sie tak jak za czasow Engela z Portugalia. Janas dobrze zrobil, ze gral na remis liczac na jakas akcje, ktora przyniesie nam zwyciestwo. I mecz z Kostaryka wcale nie bedzie jakims spacerkiem. A niektorzy juz kalkuluja, ze Kostaryka wygra z Ekwadorem, my ich zrobimy co najmniej na 3:0 no i Niemcy wygraja z Ekwadorem co daloby nam awans do nastepnej rundy.
![]() Cytat:
Taka to wlasnie jest ta reprezntacja. Ostatnio zmieniany przez Weron : 15.06.2006 o godz. 01:20 |
|
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
My 4 lata temu tez mielismy murzyna i jakos nic nie wskural... Mecz ogolnie podobal sie kazdemu bo pilkarze chcieli grac!! A nie tak jak w spotkaniu z ekwadorem nie wiedzieli co sie z pilka robi... Choc przegrali, to sadze ze zrobili co mogli, szkoda tych poznych zmian tylko... Jesli z taka ochota do gry zagraliby w piatkowym meczu to wygralibysmy spokojnie z ekwadorem, no ale coz... przegrali na swoje zyczenie Ostatnio zmieniany przez rosol : 15.06.2006 o godz. 01:49 |
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Dziś Kostaryka wygrywa z Ekwadorem 2:0, 20 czerwca Niemcy ogrywają Ekwador 2:0 i my wygrywamy z Kostaryką 2:0, wychodzimy z 2 miejsca 2 grupie ![]() P.S. Dużo tych dwójek
Ostatnio zmieniany przez Mich@ł : 15.06.2006 o godz. 07:07 |
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie nie wygrywa sie mecz-u wychodzac na morawe i zgory zakladaj ze GRAMY na remis
NO niestety ....... |
|
|
|
|
|
#159 |
|
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Ju***380; brak mi s***322;ow na gre naszych, niby dali rad***281; do konca prawie meczu, ale jednak wtopili - a janasa to chyba po mundialu wezm***261; porz***261;dnie za 4 litery...
|
|
|
#160 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Niemcy nas nie zlekceważyli i wystawili mocny skład, ale i tak pewnie liczyli na w miarę łatwe zwycięstwo. Spotkało ich rozczarowanie i to było widać. Oni chcieli za wszelką cenę z nami wygrać, ale.. po prostu wczoraj przez większą część meczu nie byli w stanie. I to nie szczęście ratowało nas od przegranej (do momentu dwóch poprzeczek), ale po prostu chęć do gry i zawziętość. Umiejętność w porównaniu do Niemców rzeczywiście nam brakuje, co widać było w naszym ataku, ale wczoraj po prostu byliśmy drużyna, z którą pomimo tego nie da się tak łatwo wygrać. A mało brakowało, a nie dałoby się w ogóle wygrać..
|
|
|
|
#161 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ja pierwszą połowę oglądałem w domu wklejony w telewizor a drugą w pubie ze wszystkimi i tam się działo. Obrona Boruca, atak Polaków. Mało co byłby remis, a mecz niezwykle według mnie udany jak na Polaków.
|
|
|
|
#162 | ||
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
I gdyby od tego meczu odjac szczescie, to wynik szacowalbym na ok. 3 : 1 dla Niemcow. Cytat:
![]() I tak chlodna analiza pozwala mi stwierdzic ze grali kiepsko. Jedyna roznica w stosunku do meczu z Ekwadorem bylo to, ze teraz grali kiepsko z motywacja i szczesciem, a poprzednio bez motywacji i bez szczescia. |
||
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja proponuj***281; co***347; o niemcach na rozlu***378;nienie, german coast guard.
http://www.youtube.com/watch?v=sTuzo1O3i1c |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobre
!
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niemcy grali pozniej 3 obroncami
wtedy od razu trzeba bylo wpuscic mile lub szymkowiaka i zmienic zurawskiego na brozka niestety janas na to nie wpadl :/
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
![]() |
|
|