Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.11.2008, 00:27   #1
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przewra***380;liwieni jeste***347;cie.

W Irlandii, w prasie papierowej, czy te***380; w internecie (na przyk***322;ad - notatka o sprawie s***261;dowej) podaj***261; pe***322;ne dane - imi***281;, nazwisko i adres ka***380;dej ze stron i nic.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.11.2008, 11:10   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Przewrażliwieni jesteście.

W Irlandii, w prasie papierowej, czy też w internecie (na przykład - notatka o sprawie sądowej) podają pełne dane - imię, nazwisko i adres każdej ze stron i nic.
Po iluś takich telefonach też byłbyś przewrażliwiony.

Dzwonią ci z jakimiś pierdołami, przez 15 minut laska nawija tak, że nie jesteś w stanie wskoczyć jej w słowo, a potem przez kolejne 15 minut tłumaczysz się, dlaczego nie jesteś zainteresowany. Rozmowę prowadzi tak sprytnie, że to ty się masz tłumaczyć...paranoja.
Miałem takie jazdy swego czasu z tymi od ubezpieczeń, z panoramy firm, z tymi od telefonów (tepsa, netia, tele2...), jakieś prezentacje najróżniejszego gówna są losowo...

Im wszystkim się wydaje, że moja praca polega na siedzeniu i odbieraniu takich telefonów. Ja nie mam czasu na takie pierdoły, ani nerwów.
Stary 26.11.2008, 15:55   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Po iluś takich telefonach też byłbyś przewrażliwiony.

Dzwonią ci z jakimiś pierdołami, przez 15 minut laska nawija tak, że nie jesteś w stanie wskoczyć jej w słowo, a potem przez kolejne 15 minut tłumaczysz się, dlaczego nie jesteś zainteresowany. Rozmowę prowadzi tak sprytnie, że to ty się masz tłumaczyć...paranoja.
Miałem takie jazdy swego czasu z tymi od ubezpieczeń, z panoramy firm, z tymi od telefonów (tepsa, netia, tele2...), jakieś prezentacje najróżniejszego gówna są losowo...

Im wszystkim się wydaje, że moja praca polega na siedzeniu i odbieraniu takich telefonów. Ja nie mam czasu na takie pierdoły, ani nerwów.
Jakie 15 minut? Dziękujesz, odkładasz słuchawkę.. Ja wiem, że czasami trudno jest im w słowo wskoczyć (muszą to chyba ćwiczyć ), ale bez przesady. Uprzejmość to jedno, ale szacunek dla własnego czasu jest równie ważny.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.11.2008, 17:15   #4
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Jakie 15 minut? Dziękujesz, odkładasz słuchawkę..
Dokładnie, oni w słowo nie dadzą wejść...
Poprostu mówią "oni" i mówię ja w tym samym czasie, dlatego ja wiem, że "oni" mnie nie słuchają, a "oni" wiedzą, że ja ich nie słucham, mija 20 sekund i disconnect.

Ukrytych numerów też już od dawna nie odbieram.

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Rozmowę prowadzi tak sprytnie, że to ty się masz tłumaczyć...paranoja.
Ja odpowiadam poprostu nie bo... nie i już
Albo prszę o wytłumaczenie się dlaczego ja mam się tłumaczyć...
To jest na ich koszt więc jam mi się nudzi i mam dobry humor to gram w słówka

Twoje uprawnienia: