![]() |
[QUOTE=pawelblu] ...przekaz 0-wartosciowy... [QUOTE]
Każda muzyka sama w sobie ma tandete. '95 Nastukafszy - Warszafski Deszcze to płya którą można słuchać wiecznie. Teraz takich nie ma :( może ze dwie Wybieram się na impreze Do charędy Impre promującą solówke Numera. Czekał na to jak mówi "zawsze". Aż mnie rozwala jaka tam impra bedzie. Klimat i ludzie. I to jest fajne, że ciągnie. Co do mojej króliczki to mam dylemat. Pojawiła się stara króliczka. I jest nieciekawie. ;) ZiZi jest oka,ale naprawde trudno się rozmawia. Aaaaaa fajoska |
Cytat:
Mimo mojego raczej negatywnego (nie jestem tu zadnym fanatykiem) nastawienia to tego typu muzyki, toleruje ja na ile pozwalaja na to granice dobrego smaku (czyli naprzyklad taki podpis, ale juz nie manifestacyjne sluchanie ryczenia slyszalnego w promieniu 5 km.) Jest tez u mnie negatywna tendencja - mam sklonnosc do etykietowania ludzi ktorzy rzucili mi sie w oczy przez HH i to niestety juz zostaje (mam swiadomosc tego ze generalizacje nawet w tym srodowisku sa czasem chybione, ale jakos ginie ona w machinie etykietujacej :) ). |
Proszę, jakie ciekawe tematy :)
Dopiero co prawda zaczęłam dokładniej przyglądać się forum, ale, widać zrządzenie losu :P, trafiłam na ten topic. Mogę powiedzieć tylko, względem podziału na studentki i młodsze, że się zaliczam do pierwszych, a te drugie lubię w większości te tylko, które znam. Co do ich sprawdności seksualnej-nie posiadam wiedzy praktycznej:P |
Cytat:
Tekst Ciapka w podpisie jest po prostu za***isty, a czy jest Ciapka czy nie to nie ważne, ważne może to, że to Hip Hop. ;) Cytat:
Mądre i głębokie bo prawdziwe i realne. Powtarzam, któryś raz z kolei że to Vienio i Pele z płyty Autentyk 2; jakby co ;) :) Polecam. I cieszę się że jeśli komuś Hip Hop nie odpowiada jako całokształt to chociaż lirycznie! Pozdrawiam Eloise, na prv chętnie wymienie jeszcze z Tobą kilka słówek... ;) |
z ilosci takich tematow umieszczanych ostatnio wnioskuje spore braki w aktywnosci
tym co jeszcze 'nie' nie radze sie spieszyc, tym co juz 'tak' coz.. czasem sa takie okresy w zyciu ze sie nie da (nie ma kiedy, z kim, gdzie) wtedy nalezy poczekac: jestes czlowiekiem a nie zwierzeciem i potrafisz zapanowac nad popedami, a takie rozmowy na granicy dobrego smaku, ekshibicjonizmu, zwlaszcza prowadzone przez osoby mlode jeszcze bardzo sa bardzo, bardzo... naiwne? nikogo tak naprawde niczego nie ucza, a ze szczera rozmowa 'na temat' wielu ludziom nie wychodzi to czasem mozna sie naczytac ostrych bzdrur ktore potrafia prawdziwie zaszkodzic tego powinno uczyc zycie a nie monitor - odpowiedzialnosci nie sciagniesz z forum czy z mulka a tekst ciapka nie jest ciapka i tym optymistycznym akcentem zegnam sie na dluzej zyczac milego dnia.tygodnia.miesiaca |
Cytat:
co tam slychac u ZiZi ??? ;) :cool: |
Cytat:
A juz myslalam ze tylko ja takie znam:D:D:D:D:D:D Cos ty Ciapek za czesto sie ze mna zgadzasz :D:D:D Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
dlatego pytam:) Pozdrawiam |
Cytat:
pzdr |
to może jeszcze napiszcie ile razem byliście najdłużej ze stałą sympatią (ile miesięcy czy lat... może ktoś mnie przebije...)
@ ciapek Twoje słowa "Chciałbym żeby moja matka żyła wiecznie i na ulicach mogła czuć się bezpiecznie, by mój sąsiad co walczył za wolność Polaków nie musiał się zadłużać w spożywczaku!..." są dla mnie mottem, mądre i głębokie to, co napisałeś, jesteś WIELKI |
Cytat:
:zeby: http://goliat.torun.mm.pl/~cyber/sex.GIF |
Cytat:
Dlatego młodsza, ma ciut mniej wymagań. A z resztą się nie znam. Jutro znowu stosunki mędzynarodowe będe poszerzał. Z i Zi ;) hehehe No chyba Wiosna idzie..... wiosna :) |
Cytat:
Pozdro |
Wiosna, Wiosna !!!!!
A tak wogole to o czym sie gada z taka 16-nastka?? Jak sie juz wyjdzie z lozka :P Bez obrazy...ale chyba kiedys wychodzicie z lozek co??:D Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |