![]() |
A w wieku 21 tez nie nabywa sie pelnych praw - chocby bierne prawo wyborcze.
|
Cytat:
Zdecydowanie bym polemizował. Na pewno wypadałoby się poczuwać do odpowiedzialności za dziecko, za jego wychowanie i warunki bytowe, ale jeżeli dziecko ma być jedynym powodem do zawarcia małżeństwa to naprawdę niewiele tych ludzi łączy. Pozdrawiam i życzę aby w przypływie hormonów ośrodkiem Twojego myślenia pozostał mózg. :chytry: |
Cytat:
Skończmy już temat ślubu z konieczności i wrócmy do tematu zasadniczego. ;) Pozdrawiam |
widze, że ostatnio "modne" są tematy sexu :serdusz: :serdusz: :serdusz:
|
Cytat:
|
Wiosna, Wiosna !!!!!
A tak wogole to o czym sie gada z taka 16-nastka?? Jak sie juz wyjdzie z lozka :P Bez obrazy...ale chyba kiedys wychodzicie z lozek co??:D Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
Dlatego młodsza, ma ciut mniej wymagań. A z resztą się nie znam. Jutro znowu stosunki mędzynarodowe będe poszerzał. Z i Zi ;) hehehe No chyba Wiosna idzie..... wiosna :) |
Cytat:
:zeby: http://goliat.torun.mm.pl/~cyber/sex.GIF |
to może jeszcze napiszcie ile razem byliście najdłużej ze stałą sympatią (ile miesięcy czy lat... może ktoś mnie przebije...)
@ ciapek Twoje słowa "Chciałbym żeby moja matka żyła wiecznie i na ulicach mogła czuć się bezpiecznie, by mój sąsiad co walczył za wolność Polaków nie musiał się zadłużać w spożywczaku!..." są dla mnie mottem, mądre i głębokie to, co napisałeś, jesteś WIELKI |
Cytat:
pzdr |
Cytat:
dlatego pytam:) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
A juz myslalam ze tylko ja takie znam:D:D:D:D:D:D Cos ty Ciapek za czesto sie ze mna zgadzasz :D:D:D Pozdrawiam |
Cytat:
co tam slychac u ZiZi ??? ;) :cool: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:53. |