Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Od ilu lat ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/od-ilu-lat-30027/)

Patrixs 15.01.2004 20:19

Cytat:

Napisany przez eloise
widze, że ostatnio "modne" są tematy sexu :serdusz: :serdusz: :serdusz:

Wiosna idzie. :D

eloise 15.01.2004 20:16

widze, że ostatnio "modne" są tematy sexu :serdusz: :serdusz: :serdusz:

Patrixs 15.01.2004 20:07

Cytat:

Napisany przez jasut
:o :o :o
Zdecydowanie bym polemizował. Na pewno wypadałoby się poczuwać do odpowiedzialności za dziecko, za jego wychowanie i warunki bytowe, ale jeżeli dziecko ma być jedynym powodem do zawarcia małżeństwa to naprawdę niewiele tych ludzi łączy.
Pozdrawiam i życzę aby w przypływie hormonów ośrodkiem Twojego myślenia pozostał mózg. :chytry:

Hmmm... nie chodziło mi o szybki numerek z panienką, tylko o dłuższą znajomość i miłość między tymi ludzmi. Miałem na myśli, że jeśli jeszcze dojdzie do tego fakt że będą mieli dziecko, to wypadało by aby ludzie ci pozostali ze sobą na dobre i złe. :)

Skończmy już temat ślubu z konieczności i wrócmy do tematu zasadniczego. ;)

Pozdrawiam

jasut 15.01.2004 20:02

Cytat:

Napisany przez Patrixs
he he, raczej chodziło mi o to że jak się "zrobi" panience bachorka to wypadało by już ożenić się z nią.

:o :o :o
Zdecydowanie bym polemizował. Na pewno wypadałoby się poczuwać do odpowiedzialności za dziecko, za jego wychowanie i warunki bytowe, ale jeżeli dziecko ma być jedynym powodem do zawarcia małżeństwa to naprawdę niewiele tych ludzi łączy.
Pozdrawiam i życzę aby w przypływie hormonów ośrodkiem Twojego myślenia pozostał mózg. :chytry:

pawelblu 15.01.2004 19:51

A w wieku 21 tez nie nabywa sie pelnych praw - chocby bierne prawo wyborcze.

kraluk 15.01.2004 19:45

Cytat:

Napisany przez miles
Maturzystki, maturzystki...... tylo że ja patrze na międzynarodową maturzystke :) Ciężko jest, oj ciężko. Ale wszystko się da zrobić

No 16lat. Gdy będzie miała 18lat, może brać ślub, bez zgody rodziców. Facet od 21. Czy jakoś tak.
Panowie do roboty.

Jeśli on i ona będą mieć po 18 lat to moą się pobrać bez zbędnych formalności. 21 lat to wiek pełoprawności (czy jakoś tak:)). Jeśli masz 21 lat to możesz np. założyć firmę, a jak masz 18 lat to nie. Trzeba też zauważyć, że w USA wiekiem pełnoprawności i pełnoletności jest 21 lat ;)

-Kowalik- 15.01.2004 19:17

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
e tam malolaty..... :blee: ;) maturzystki rzadza... :) :P

Co Ty iwesz ozabijaniu... tzn. o dobrym wieku partnerki... sproobooj ze starsza a zobaczysz :peace: :ok: :rotfl:

Patrixs 15.01.2004 19:07

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
za 9 miesiecy bedzie... pazdziernik i moje urodziny :jezyk:
nie wiem co ci za mysli chodza po glowie Patrixs :P

he he, raczej chodziło mi o to że jak się "zrobi" panience bachorka to wypadało by już ożenić się z nią. Chociaż nie zawsze... ;)

A z okazji zbliżających się urodzin, wszystkiego najlepszego :)

Pawel_k 15.01.2004 18:56

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Chyba, że nie będziesz miał wyboru... bo za 9 miesięcy... ;) :zeby: :D

za 9 miesiecy bedzie... pazdziernik i moje urodziny :jezyk:
nie wiem co ci za mysli chodza po glowie Patrixs :P

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!

najlepsze sa studentki! hehehee wiem cos o tym...

zalezy ktory rocznik ;) :D :rotfl:

Remix 15.01.2004 18:48

Witam!

najlepsze sa studentki! hehehee wiem cos o tym...

Tipros 15.01.2004 14:41

Hm..,. to dlaczego jak kobiety są młode to zagląda się im w dokumenty, a jak są srtare to mają tyle lat na ile się czują ? Dopatruje się tu dyskryminacji...

Patrixs 15.01.2004 13:59

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
ja tam sie jednak ze slubem wstrzymam... :jezyk:

Chyba, że nie będziesz miał wyboru... bo za 9 miesięcy... ;) :zeby: :D

Pawel_k 15.01.2004 12:16

Cytat:

Napisany przez miles
Maturzystki, maturzystki...... tylo że ja patrze na międzynarodową maturzystke :) Ciężko jest, oj ciężko. Ale wszystko się da zrobić

No 16lat. Gdy będzie miała 18lat, może brać ślub, bez zgody rodziców. Facet od 21. Czy jakoś tak.
Panowie do roboty.

ja tam sie jednak ze slubem wstrzymam... :jezyk:

miles 15.01.2004 12:00

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
e tam malolaty..... :blee: ;) maturzystki rzadza... :) :P

Panowie do roboty.

CIAPEK 15.01.2004 11:14

Cytat:

Napisany przez Patrixs
W lutym będzie miała 16 lat, może dlatego zaczeła już o tym gadać. Zgadzam się CIAPKU, małolaty są odjechane :spoko: :)

Dzięki

16? To loozik :) Kumpel mój jest właśnie w Twoim wieku i laske tez ma 16 i są już ze sobą ponad rok i wiem, że już w sumie w tamtym roku ją :jezyk: tam tego..wiadomo :)

A np. na moim osiedlu te młode foczki począwszy od 14 lat :) LOL ale mniejwiecej 15, 16 to tak się wyrabiają że ho ho po prostu, nie jeden z kumpli się obraca za nimi i mówi co to będzie za pare latek :) Ja też się odwracam ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:47.