![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
to może jeszcze napiszcie ile razem byliście najdłużej ze stałą sympatią (ile miesięcy czy lat... może ktoś mnie przebije...)
@ ciapek Twoje słowa "Chciałbym żeby moja matka żyła wiecznie i na ulicach mogła czuć się bezpiecznie, by mój sąsiad co walczył za wolność Polaków nie musiał się zadłużać w spożywczaku!..." są dla mnie mottem, mądre i głębokie to, co napisałeś, jesteś WIELKI
I otrze z Ich oczu wszelką łzę, a śmierci już odtąd nie będzie. Ostatnio zmieniany przez eloise : 15.01.2004 o godz. 21:22 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
co tam slychac u ZiZi :cool:
|
|
|
|
#3 | |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() Jedyna zwada to język. Zobaczymy co dalej. Nawet koleżanką zostanie to też jest Oka. Jest BOSKA. Pozdro dla tych, którzy czuja zajaranie takie jak Ja. Yo!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A w wieku 21 tez nie nabywa sie pelnych praw - chocby bierne prawo wyborcze.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Było..Minęło.. :(
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
Wiosna, Wiosna !!!!!
A tak wogole to o czym sie gada z taka 16-nastka?? Jak sie juz wyjdzie z lozka ![]() Bez obrazy...ale chyba kiedys wychodzicie z lozek co?? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
pzdr
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() |
Cytat:
dlatego pytam ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
ale niektóre są spox, znajdzie się temat i dlatego gratuluje Patrixsowi, że taką znalazł. Zazdrościć :zeby:, pozdro
|
|
|
|
#9 | |
|
![]() |
Cytat:
A juz myslalam ze tylko ja takie znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cos ty Ciapek za czesto sie ze mna zgadzasz ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
z ilosci takich tematow umieszczanych ostatnio wnioskuje spore braki w aktywnosci
tym co jeszcze 'nie' nie radze sie spieszyc, tym co juz 'tak' coz.. czasem sa takie okresy w zyciu ze sie nie da (nie ma kiedy, z kim, gdzie) wtedy nalezy poczekac: jestes czlowiekiem a nie zwierzeciem i potrafisz zapanowac nad popedami, a takie rozmowy na granicy dobrego smaku, ekshibicjonizmu, zwlaszcza prowadzone przez osoby mlode jeszcze bardzo sa bardzo, bardzo... naiwne? nikogo tak naprawde niczego nie ucza, a ze szczera rozmowa 'na temat' wielu ludziom nie wychodzi to czasem mozna sie naczytac ostrych bzdrur ktore potrafia prawdziwie zaszkodzic tego powinno uczyc zycie a nie monitor - odpowiedzialnosci nie sciagniesz z forum czy z mulka a tekst ciapka nie jest ciapka i tym optymistycznym akcentem zegnam sie na dluzej zyczac milego dnia.tygodnia.miesiaca
|
|
|
|
#11 | ||
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Tekst Ciapka w podpisie jest po prostu za***isty, a czy jest Ciapka czy nie to nie ważne, ważne może to, że to Hip Hop. ![]() Cytat:
Mądre i głębokie bo prawdziwe i realne. Powtarzam, któryś raz z kolei że to Vienio i Pele z płyty Autentyk 2; jakby co Polecam.I cieszę się że jeśli komuś Hip Hop nie odpowiada jako całokształt to chociaż lirycznie! Pozdrawiam Eloise, na prv chętnie wymienie jeszcze z Tobą kilka słówek...
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 15.01.2004 o godz. 23:29 |
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
ale jakos nie podzielam Twojego entuzjazmu. Dla mnie to sa populistyczne texciki w stylu (sorry za takie porownanie ale to byla moja pierwsza mysl) Andrzeja Leppera. Bo zeby cos bylo madre i glebokie nie wystarczy zeby bylo prawdziwe i realne - to satnowczo za malo. Przekaz ktory nie jest konstruktywny a jedynie zawiera opis stanu rzeczy/rzeczywistosci/realiow to dla mnie przekaz 0-wartosciowy. Za duzo jest ludzi ktorzy mowia jak jest zle i wcale nie widze powodu zeby pisac o tym piosenke (wlasciwie to tez nie piosenka tylko taki hmm rytmicznie deklamowany wierszyk), wazne zeby miec pomysl i wlasnie tacy powinni miec okazje do upublicznienia swoich idei, a czasem nawet bardzo rozbudowanych wizji. Niestety narazie nie jest to popularne, bo teraz modne jest krzyczenie o tym jak jest zle.Mimo mojego raczej negatywnego (nie jestem tu zadnym fanatykiem) nastawienia to tego typu muzyki, toleruje ja na ile pozwalaja na to granice dobrego smaku (czyli naprzyklad taki podpis, ale juz nie manifestacyjne sluchanie ryczenia slyszalnego w promieniu 5 km.) Jest tez u mnie negatywna tendencja - mam sklonnosc do etykietowania ludzi ktorzy rzucili mi sie w oczy przez HH i to niestety juz zostaje (mam swiadomosc tego ze generalizacje nawet w tym srodowisku sa czasem chybione, ale jakos ginie ona w machinie etykietujacej ).
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
[QUOTE=pawelblu] ...przekaz 0-wartosciowy... [QUOTE]
Każda muzyka sama w sobie ma tandete. '95 Nastukafszy - Warszafski Deszcze to płya którą można słuchać wiecznie. Teraz takich nie ma może ze dwieWybieram się na impreze Do charędy Impre promującą solówke Numera. Czekał na to jak mówi "zawsze". Aż mnie rozwala jaka tam impra bedzie. Klimat i ludzie. I to jest fajne, że ciągnie. Co do mojej króliczki to mam dylemat. Pojawiła się stara króliczka. I jest nieciekawie. ZiZi jest oka,ale naprawde trudno się rozmawia. Aaaaaa fajoska
|
|
|
|
#14 | |
|
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#15 | |
|
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
czy to znaczy, że nadszedł ten właściwy moment na opuszczenie nas?
|
|
![]() |
|
|