![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
2 karty dźwiękowe i pytanie
Mam takie pytanie. Mam teraz 2 karty dźwiękowe: zintegrowaną i SB Live! I teraz mam głośniki + mikrofon ze słuchawką jako jedno urządzenie, tyle że kabel trzeba podłączyć pod mikrofon i do głośnika (to zielone wejście).
I teraz co chcę zrobić 1. Głośniki chcę podłączyć do karty SB Live! (jako domyślne urządzenie dźwiękowe. 2. Mikrofon + kabel wyjścia z słuchawki chcę to podłączyć do zintegrowanej karty. I teraz mam problem. Otóż nie słyszę dźwięku w słuchawce, a w mikrofonie mam bardzo cichy głos. Ustawiałem w panelu sterowania, na Skype aby jak ktoś do mnie mówi to słychać było w słuchawce ale to mi nie działa. Wtedy w ogóle mi nic nie działa (słuchawka) Jak to ustawić?? Słuchawka |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, czy mam rację, ale z tego co wiem, to jak się podłącza drugą kartę dźwiękową, to wtedy tę na płycie głównej trzeba w biosie wyłączyć. Stąd wniosek, że obie na raz działać nie będą.
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
Tyle, ***380;e jak ustawie jako domy***347;ln***261; 1 kart***281; to dzia***322;a (zintegrowana lub SB live). To musi (chyba) si***281; jako***347; da***263; si***281; zrobi***263;.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
2 karty dzwiękowe będą działały w 1 pudle, wiem co piszę bo sam mam taki układ. integra ciągnie skype a sb live resztę. sys XP SP1
teraz jak to zrobiłem: 1. zainstalowałem stery od integry, xp wykrył sb i dźwięk był 2. zainstalowałem stery do sb i sb jest domyślna kartą dzwiękową 3. w skype ustawiłem jak na obrazku 4 cieszymy się ulubioną muzyką w czasie rozmowy na skype
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
A jak masz ustawione w panelu sterowania?
==EDIT== Problem rozwiązany. Dzięki ![]() Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 03.08.2006 o godz. 23:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|