Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ogromne mrozy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ogromne-mrozy-61271/)

ed hunter 23.01.2006 21:05

Cytat:

Napisany przez demek
a probowales moze zrobic http://www.xtremesystems.org/forums/...ine=1106062523
:D:D:D:D:D

spoko, już odmroziło mnie

ale było ostro ||

andrzejj9 23.01.2006 21:07

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ja poszedłem z Dalmatyńczykiem na spacer, miał na sobie tylko koszulkę i przez jakieś 2 km prawie zamarzł - odtaja przy kominku....jestem przyzwyczajony do psów a nie maskotek...

ja dostałem tak, że po kilkunastu minutach już mogę się uśmirchnąć....

dłonie mnie bolą - na znak solidarności z psimi łapami nie założyłem polarowych rękawiczek

więc sztyeno pisze

i wcale sie nie zgrywam tym razem niedowiarki :)

Ja jak zepsuł mi się ten drugi samochód i musiałem z kilometr przejść na dworze, to przekonałem się, że jednak po kilku latach chodzenia bez czapki, znowu ją założę.. Jednak wiatr tak mnie zmroził, że uszy to myślałem, że mi odpadną (czucia nie miałem w nich z dobrą godzinę..). Brrr...

ed hunter 23.01.2006 21:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja jak zepsuł mi się ten drugi samochód i musiałem z kilometr przejść na dworze, to przekonałem się, że jednak po kilku latach chodzenia bez czapki, znowu ją założę.. Jednak wiatr tak mnie zmroził, że uszy to myślałem, że mi odpadną (czucia nie miałem w nich z dobrą godzinę..). Brrr...

właśnie dzisiaj mój klient, kolo z długimi piórami, stwierdził, że pierwszy raz od niepamiętnych czasów zakłada czapkę - gość bliżej 50 na oko.

mam ten przypadek, że mi włosy zeszły na plecy....ale gdyby nie, też byn założył czapkę na pióra. :)

demek 23.01.2006 21:30

w czapce chodze jak temperatura spada ponizej zera, zeby ubrac rekawiczki musi byc lepiej niz -20 a kalesony to chyba by musialo byc -40 (pomijam wypady w gory bo wtedy ubieram)

ed hunter 23.01.2006 21:33

Cytat:

Napisany przez demek
w czapce chodze jak temperatura spada ponizej zera, zeby ubrac rekawiczki musi byc lepiej niz -20 a kalesony to chyba by musialo byc -40 (pomijam wypady w gory bo wtedy ubieram)

-40 ??? dbaj o jaja :D

demek 23.01.2006 21:45

dbam dbam :D ale w nogi mi nie zimno to kalisrajtow nie nosze

Oktawian89 23.01.2006 21:54

Nam dyrektor zrobił prezent ;)i żebyśmy nie musieli odrabiać w ferie straconych przez mrozy dni mięliśmy dzisiaj lekcje tylko do 13:15 a jutro lekcje skrócone sa do 30 min każdą ;]
zawsze to coś...
P.S
- 22 :|

Ormianin 23.01.2006 21:56

Cytat:

Napisany przez demek

Tez kiedys bylem taki hero... ale jak polecialy mi po czasie stawy, to teraz sobie nie zaluje... zakladam na takie mrozy co sie da, od czapki, po kalesony tez... chociaz czesciej nosze spodnie narciarskie

demek 23.01.2006 22:03

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Tez kiedys bylem taki hero... ale jak polecialy mi po czasie stawy, to teraz sobie nie zaluje... zakladam na takie mrozy co sie da, od czapki, po kalesony tez... chociaz czesciej nosze spodnie narciarskie

nie jestem i nie udaje hero
mam dosc ciasna i bardzo ciepla kurtke, ktora chroni od tylka po szyje, rece nosze wkieszeni wiec dlatego brak rekawiczek, a kalesony no coz - gdybym choc troszeczke marznal to bym je ubral

Calme 23.01.2006 22:10

Nie no koszmaria -25 w tej chwili
Rano wsadzam nie powiem co w termos ||

andrzejj9 24.01.2006 00:16

Cytat:

Napisany przez Calme
Nie no koszmaria -25 w tej chwili
Rano wsadzam nie powiem co w termos ||

Nie mów co... ;)

Wrocław -18 - nie jest tak źle :)

ed hunter 24.01.2006 00:25

polałem sobie dooobrą setę balsamu pomorskiego - podobne do żołądkowel gorzkiej i czekam na następny odpał diesla....

samochód rano jest KONIECZNY a ulepszaczy do paliwa w całym mieście brak....

jest minus 24 stopnie - zimniej oczywiście niż wczoraj o tej godzinie*&^%$&^%$^&^%$^&^%$&*&^%$&*^%$^&&^%$&*^%*( &^%$*()*&^%$(*&^%$(*&^%$#
taki0 urok prognoz pogody, a samochód ****a musi rano zapalić, więc siedzę tu do rana.

demek 24.01.2006 01:09

wez laptopa i idz siedziec do auta :P

ed hunter 24.01.2006 01:20

Cytat:

Napisany przez demek
wez laptopa i idz siedziec do auta :P

nie mam laptopa a i tak by zamarzł :|

jestem zdenerwowany - tak gdyby się ktoś nie połapał :D

demek 24.01.2006 01:39

Cytat:

Napisany przez ed hunter
nie mam laptopa a i tak by zamarzł :|

jestem zdenerwowany - tak gdyby się ktoś nie połapał :D

- daj mu setke to nie zamarznie
- ty tez sobie walnij kielona i ci przejdzie :D

ed hunter 24.01.2006 01:43

Cytat:

Napisany przez demek
- daj mu setke to nie zamarznie
- ty tez sobie walnij kielona i ci przejdzie :D

jestem w trakcie testów - na sobie...

-25....odpalam zaraz...

ro29 24.01.2006 01:48

Witam !
Poznań (Rataje) - za oknem -18 - czyli baaaardzooo mroźno - ale chyba ciut lepiej (cieplej || ) niż wczoraj - choć w tym zakresie 2 czy 3 stopnie nierobią już jakieś większej różnicy ;)

Na szczęście w pokoju mam 21,5 stopnia

Pozdrawiam gorąco !!!
ro29

yarecc 24.01.2006 02:41

Okolice Radomia. U mnie - 29 stopni. Dzisiaj mój Lanos odpalił mi bezproblemowo. Akumulator był w aucie całą nockę. A mówią, że daewoo to takie kiepskie. Stały dużo lepsze autka rozkraczone. A poza tym po prostu zgazowane autka, takie jak mój trzeba przy takiej temp. odpalać na bezynce a po osiągnięciu przyzwoitej temperatury w silniku na gaz przełączać. Inaczej tzw. parowniki pod wpływem zimnego z natury gazu zamarzną wam po 2 km, bo płyn się nie zdąży rozgrzać, żeby na to nie pozwolić. Życzę powodzenia w porannych odpalaniach swoich czworokołowych przyjaciół..... ;)

Ormianin 24.01.2006 07:41

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Ja też lubie!!!
Chciałbym się przekonać na właśnej skurze ,jak by było -50 stopni ;)
Ciekawe czy dało by sie wyjśc z domu i jaką temperatuer na piecu ,wdomu czabyło by uczymywac :)

Jak czytam takie odpowiedzi to piesci zaciskam aby komus nie dac w przyslowiowa morde!

Po pierwsze Ty/ albo pewnie rodzice/ wiecej zaplaca za ogrzewanie, co sie odbije pozniej ze trzeba bedzie sobie omowic sobie o chocby jakas wazna czesc do komputera... po drugie uciazliwosc zycia bedzie powazna, przemarzanie scian, uszkodzenia instalacji wod-kan i inne.. no i odmrozenia, tak tak Ciebie powinni zabrac na syberie i tam zostawic na tydzien

U mnie dzis w nocy zamarzla rura wodociagowa i nie mam wody, nie pisze juz ze piec C.O. pracuje na pelnych obrotach a w domu mam 16 stopni max, wiecie gdzie ja mam juz te mrozy? w 4 literach! :wsciekly:

Mich@ł 24.01.2006 07:51

U mnie za oknem -21 stopni ||
Rano prądu nie było :)
Mój Lanos również dzielnie znosi mrozy :)

ksviper 24.01.2006 08:06

A u mnie rano -30 gradusów
Ale kalesonki noszę bo moje dziewcze powiedziało abym dbał o klejnoty rodzinne ;)

Trzymajmy się ciepło, bo wczoraj gazeta.pl podała że na ten weekend przewidują -45 ;)

nimal 24.01.2006 08:10

23 ponizej jak wstalem
ja p. jak zimno!

ed hunter 24.01.2006 08:40

na razie nie zapalił :klnie:

było -26 a teraz -25 może odpali ??? :'(

****a ten samochód musi zapalić.... ((

jamnik 24.01.2006 08:53

Masz rację ja też mam megankę pali jak smok ,ale prowadzi się dobrze (kombi)

Kris 24.01.2006 09:05

-24, 6.40 rano... Toyotka odpaliła :D

ed hunter 24.01.2006 09:37

w moim przypadku to wina paliwa, które zatyka filtr. (zamiast diesla zsiadłe mleko)

podmuchałem ciepłym powietrzem i odpalił.

chodzi nierówno, ale za chwilę może mu przejdzie jak się zagrzeje...

Eliasz 24.01.2006 11:56

Cytat:

Napisany przez ed hunter
nie mam laptopa a i tak by zamarzł :|...

czyli idealna pogoda do podkręcana kompów ^_^ i nie trzeba wydawać kasy na coolery :) nic tylko korzystać z "daru" natury

Matievoo 24.01.2006 12:07

Mam pytanie ,może głupie ale zapytam !
Czy kabel antenowy do TV może zamarznąc w temp -30 stopni ?

Jabba the Hutt 24.01.2006 12:11

Nadal nie wiem jaka temperatura bo termometr niewidoczny za zamarzniętą szybą. Cinquecento 700 odpala. Do benzyny wlałem nieco spirytusu. Uszczelki posmarowane. Odpala za 3 razem, ale nie kręci słabo tylko dość energicznie.

Oktawian89 24.01.2006 13:05

- 23 :|

Ormianin 24.01.2006 13:41

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Mam pytanie ,może głupie ale zapytam !
Czy kabel antenowy do TV może zamarznąc w temp -30 stopni ?

nie zamarznac, on nie zamarznie, tylko metal w koncentryku sie skurczy, rozerwie, porwie, izolacja sparcieje, kabel do wyrzucenia jesli nie byl przystosowany do duzych i dlugotrwalych mrozow, tak samo jak z innymi instalacjami, rurami wodociagowymi, kanalizacyjnymi i cala reszta

zreszta! Przeciez sam pisales ze masz ochote na takie super syberyskie mrozy, wiec co tam dla Ciebie kanel antenowy :nie:

malaczarna 24.01.2006 14:42

nie wiem jaka jest temperatura, ale nie jest tragicznie wyszlam na dwor:) i zabardzo nie zmarzlam

demek 24.01.2006 15:41

jak zmarzniesz to zawsze moge pomoc ci sie rozgrzac :D

malaczarna 24.01.2006 15:43

Cytat:

Napisany przez demek
jak zmarzniesz to zawsze moge pomoc ci sie rozgrzac :D

tak tak a gdyby przyszlo co do czego to bys sie wykrecac zaczal

edit:
a za daleko mam
a za zimno jest
a jestem za mlody:)

PIOTR34 24.01.2006 16:21

Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje ||

malaczarna 24.01.2006 16:23

Cytat:

Napisany przez PIOTR34
Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje ||

dokladnie:), ale mi nudno.
ma ktos pomysl na nude??a w takie zimno na spacer nie pojde.
po za sprzataniem i jedzeniem???

demek 24.01.2006 17:10

Cytat:

Napisany przez malaczarna
tak tak a gdyby przyszlo co do czego to bys sie wykrecac zaczal

edit:
a za daleko mam
a za zimno jest
a jestem za mlody:)

- daleko..hmmm pociagi kursuja a ja lubie nimi jezdzic wiec to odpada
- lubie mrozy wiec to tym bardziej odpada
- tego tez bym nie powiedzial :P

a tak wogole mowilem o drinku na rozgrzanie - no ale glodnemu chleb na mysli.... :P

PIOTR34 24.01.2006 17:20

Cytat:

dokladnie:), ale mi nudno.
ma ktos pomysl na nude??a w takie zimno na spacer nie pojde.
po za sprzataniem i jedzeniem???

Może przytul się do pilota ;) tak jak lubisz ||

**mondeo** 24.01.2006 17:26

ja już dość mam mrozu dzisiaj ledwo mi się udało odpalić mego diessla służbowego
a na dodatak po sprawdzeniu okazało się,że dwie świece żarowe nie grzeją
i trzeba było wymienić
zobaczymy jak jutro odpali
obecnie - 16 za oknem

Rangiz 24.01.2006 18:00

Moj komentarz do tej sprawy jest nastepujacy-od soboty nie wychodze z domu,nawet na krok a powinienem codziennie.Troche nudnawo wiec jutro chociaz sie przejde do miejsca w ktorym zdobywa sie wiedze :)

**mondeo** 24.01.2006 18:07

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt
Do benzyny wlałem nieco spirytusu. .

i nie szkada ci spirtu???? lepij by łyknąć
mogłeś dolać denaturatu

ryba120 24.01.2006 23:44

Zaraz idę przepalić samochód, potem wyciągnąć akumulator. Może rano DIESEL zapali. Dzisiaj rano podgrzałem z kumplem lutlampą silnik i pomogło.

demek 25.01.2006 00:03

przeszedlem szybki kurs przeczyszczania instalacji gazowej....u babci leci gaz z woda.....

ro29 25.01.2006 00:46

Witam !
Poznań - za oknem w kuchni tylko ;) ...- 13
Oczywiście po ostatnich wielkich mrozach to już niewielka różnica - i tak wszystko jest zmarznięte strasznie - a jak jest poniżej - 10 to i tak jest fatalnie ...
Kiedy się wreszcie ociepli ?? :smutny:

ro29

NeoFighter 25.01.2006 01:33

cholera, musze wkoncu troche popiolu po pokoju sypnac, bo normalnie strach chodzic po tym zasranym lodzie he he

ro29 25.01.2006 01:48

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Jak czytam takie odpowiedzi to piesci zaciskam aby komus nie dac w przyslowiowa morde!

Po pierwsze Ty/ albo pewnie rodzice/ wiecej zaplaca za ogrzewanie, co sie odbije pozniej ze trzeba bedzie sobie omowic sobie o chocby jakas wazna czesc do komputera... po drugie uciazliwosc zycia bedzie powazna, przemarzanie scian, uszkodzenia instalacji wod-kan i inne.. no i odmrozenia, tak tak Ciebie powinni zabrac na syberie i tam zostawic na tydzien

U mnie dzis w nocy zamarzla rura wodociagowa i nie mam wody, nie pisze juz ze piec C.O. pracuje na pelnych obrotach a w domu mam 16 stopni max, wiecie gdzie ja mam juz te mrozy? w 4 literach! :wsciekly:

Witam !
Zgadzam się z Tobą @Ormianin - o tych mrozach ładnie się mówi i sobie żartuje - ale jak się pomyśli jakie to koszty idą - i jakie problemy mogą stworzyć (oprócz tego co napisałeś - to chociażby z samochodem :smutny:, a także z faktem, że może być wkrótce bardzo ślisko ponoć ), to tylko płakać się chce.
Ja np. mam teraz w pokoju + 22 - ale kaloryfer był prawie cały dzień na max (teraz przykręciłem) - a te kreski na tym podzielniku w ostatnich dniach zaczęły ubywać zdecydowanie szybciej ...

Cytat:

Napisany przez NeoFighter
cholera, musze wkoncu troche popiolu po pokoju sypnac, bo normalnie strach chodzic po tym zasranym lodzie he he

Nie wiem, czy to takie śmieszne ?? ;)

ro29

pali 25.01.2006 01:52

A teraz będzie kryptoreklama:

Mój AccessPoint (tryb Client antena -> LAN) pracuje podwieszony pod dachem, za cienką szybą, są tam -23 stopnie.

W instrukcji napisali, że minimum to zero stopni - to jest sprzęt pokojowy

Na wszelki wypadek rozgrzewam go mułkiem :)

Ten sprzęt to Lantech WL-790, polecam.

Burt 25.01.2006 02:33

To przestaje być zabawne (( .Auto od paru dni jest unieruchomione (( ,akumulatory wykupione (( ,węgiel prawie cały spalony (( ,odmroziłem sobie palec u nogi(lekko) (( ,lodowisko(jezioro)zasypane śniegiem , że jeździć na łyżwach nie mogę (( ...Ja się tak nie bawię :nie:

Kris 25.01.2006 07:09

-17 :D czyli ocieplenie... czas zdjąć kurtkę :) (drugą) ;)

Mich@ł 25.01.2006 07:20

Cytat:

Napisany przez pali
A teraz będzie kryptoreklama:

Mój AccessPoint (tryb Client antena -> LAN) pracuje podwieszony pod dachem, za cienką szybą, są tam -23 stopnie.

W instrukcji napisali, że minimum to zero stopni - to jest sprzęt pokojowy

Na wszelki wypadek rozgrzewam go mułkiem :)

Ten sprzęt to Lantech WL-790, polecam.

Ja mam WL-1120AP.. Poszedłem z reklamacją, że coś nie łączy styk do przykręcania anteny...
Gość zobaczył tego accespointa i stwierdził, że już 2 takie dostał, bo zamarzły :D
Ale mój leży sobie ładnie koło komputerka, temperaturka ok. 20 stopni, więc nic mu nie grozi ||

nimal 25.01.2006 07:53

znaczace ocieplenie - na moim wywiejewie - 15 jak wstalem :D
generalnie - i tak zimno :D

ksviper 25.01.2006 07:59

u mnie znów ok -30 ;(
kiedy to się skończy ?

nimal 25.01.2006 08:01

w sobote mamy bic z cala polska rekord zimna :D nie wiem czy to powod do dumy czy zmartwien (joke!) ale ja kibicuje jamajce :P

Ormianin 25.01.2006 08:03

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Zgadzam się z Tobą @Ormianin - o tych mrozach ładnie się mówi i sobie żartuje - ale jak się pomyśli jakie to koszty idą - i jakie problemy mogą stworzyć (oprócz tego co napisałeś - to chociażby z samochodem :smutny:, a także z faktem, że może być wkrótce bardzo ślisko ponoć ), to tylko płakać się chce.
ro29

Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze, rozsadzilo przy tym zawory, wiec te do wymiany, rozryli caly teren i nic nie zrobili a to wcale nie jest smieszne, bo wode nosze od rodzicow w 5 litrowych plastikach (po 4-6 butli), a to zyc sie specjalnie tak na dluzsza mete nei da... do tego wszystkie pomieszczenia sie tak wychladzaja mimo maksymalnego poboru czynnika grzewczego, a to zwyczajnie sie odbije na moich funduzach i nie teraz, ale na wiosne, czyli to co sobie zaplanowalem trzeba bedzie pewnie wydac na gaz :wsciekly:

dariusz46 25.01.2006 08:16

Krosno -27 we wtorek :) bleee źimno

Kris 25.01.2006 08:17

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze, rozsadzilo przy tym zawory, wiec te do wymiany, rozryli caly teren i nic nie zrobili a to wcale nie jest smieszne, bo wode nosze od rodzicow w 5 litrowych plastikach (po 4-6 butli), a to zyc sie specjalnie tak na dluzsza mete nei da... do tego wszystkie pomieszczenia sie tak wychladzaja mimo maksymalnego poboru czynnika grzewczego, a to zwyczajnie sie odbije na moich funduzach i nie teraz, ale na wiosne, czyli to co sobie zaplanowalem trzeba bedzie pewnie wydac na gaz :wsciekly:

Ja pier...le... współczuję... trzymajcie się ciepło... My w tym roku docieplamy dom, bo się ku...a nie da wytrzymać.

Zetoxa 25.01.2006 08:40

... no, w Krakowie dzisiejsza noc była upalna, całe -18 stopni termometr pokazał.

radosio 25.01.2006 09:59

Twardziele

nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten artykuł :|

**mondeo** 25.01.2006 11:05

Cytat:

Napisany przez radosio
nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten
artykuł :|

a co tam ma niby być??? :haha:

radosio 25.01.2006 11:32

Cytat:

Napisany przez **mondeo**
a co tam ma niby być??? :haha:

ups. chyba link nie działał chwilowo. sprawdzałem jeszcze raz i działa ;)

**mondeo** 25.01.2006 12:00

Cytat:

Napisany przez radosio
ups. chyba link nie działał chwilowo. sprawdzałem jeszcze raz i działa ;)

poprawiłeś i działa
to jednak człowiek jest twardszy niż stal
oj podziwiać tych panów :respect:

ksviper 25.01.2006 12:11

@radosio:

Widziałem tego pana z artykułu - mieszkam w Klimontowie. Strach pomyśleć co będzie jak temperatura spadnie w okolice 50 lub niżej. Żal mi tego człowieka, ale on sam nie chce aby mu bezinteresownie pomóc. Taki wybrał swój los.

ed hunter 25.01.2006 13:16

Cytat:

Napisany przez radosio
nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten artykuł :|

pan Eugeniusz jest twardy jak Czukcza :D

Jabba the Hutt 25.01.2006 13:41

Noc była zimna, ale rano jakoś w miarę. Chyba 10-11 stopni.... Nic takiego. Auto odpaliło od razu.

P.S. Spirytusu musiałem użyć, bo denaturatu nie miałem.

pali 25.01.2006 20:27

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze [...]

u mnie we wiosce w cenie są teraz spawarki - przyłącza się toto do rurki, rurka się podgrzewa, woda płynie

niektórzy podobno mają jakieś takie wyprowadzenia od przyłącza, aby podłączyć spawarkę bez rozkopywania

ja nie jestem podłączony do wodociągu, bo nie chcę - mam swoją studnię i to bezpośrednio pod poziomem domu - teraz widzę, że to dobre jest

**mondeo** 26.01.2006 17:31

oj już dzisiaj było ciepełko
rano -18
a obecnie -9
czyżby już po zimie??

joujoujou 26.01.2006 20:59

Cytat:

Napisany przez **mondeo**
oj już dzisiaj było ciepełko
rano -18
a obecnie -9
czyżby już po zimie??

Chuck Norris ją przegonił. :taktak:

ed hunter 26.01.2006 21:18

całkiem w normie - 15 potem będzie -19 - bryka rano odpali na ultimate dieslu :)

ro29 26.01.2006 22:24

Witam !
Cytat:

Napisany przez Kristoferros
(...) My w tym roku docieplamy dom, bo się ku...a nie da wytrzymać.

Tak sobie pomyslałem chyba przedwczoraj - że chyba my akurat mieliśmy szczęście, że nasz blok ocieplili właśnie w ostatnie lato - bo mimo iż odwalili taką fuszerkę przy wykończeniówce i na balkonach itd., że lepiej nie mówić - to jednak ocieplenie jest i różnica jest znaczna - przy tych największych mrozach miałem nie mniej niż 21 w pokoju - a bez ocieplenie to nie wiem czy 19 bym wyciągnął ;)

A niestety - wydawało się, że to już po mrozach - a to jednak nie - w Poznaniu za oknem mam już .. - 11 !! Chyba znów noc będzie mroźna :smutny:

Pozdrawiam ciepło !!
ro29

malaczarna 27.01.2006 12:07

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !

Tak sobie pomyslałem chyba przedwczoraj - że chyba my akurat mieliśmy szczęście, że nasz blok ocieplili właśnie w ostatnie lato - bo mimo iż odwalili taką fuszerkę przy wykończeniówce i na balkonach itd., że lepiej nie mówić - to jednak ocieplenie jest i różnica jest znaczna - przy tych największych mrozach miałem nie mniej niż 21 w pokoju - a bez ocieplenie to nie wiem czy 19 bym wyciągnął ;)

A niestety - wydawało się, że to już po mrozach - a to jednak nie - w Poznaniu za oknem mam już .. - 11 !! Chyba znów noc będzie mroźna :smutny:

Pozdrawiam ciepło !!
ro29

dzisiaj masz rok na forum:)
zycze ciepla:)

ro29 28.01.2006 00:00

Witam !
Cytat:

dzisiaj masz rok na forum:)
zycze ciepla:)

Dzięki za pamięć :) i wirtualnie :piwo:

Pozdrawiam
ro29

P.S. A w Poznaniu znów mroźna noc się szykuje - już jest -12 za oknem :smutny:

pops 29.01.2006 16:02

u nas wcale tak najgorzej nie jest.
http://img54.imageshack.us/img54/718...nik28hz.th.jpghttp://img71.imageshack.us/img71/364...nik30ca.th.jpghttp://img84.imageshack.us/img84/944...nik46yu.th.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/8...nik59tx.th.jpghttp://img529.imageshack.us/img529/1...nik62yv.th.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/4...nik72co.th.jpg

NeoFighter 29.01.2006 17:30

te zdjecia juz pare razy przewinely sie przez forum w formie linkow ;)
ale rzeczywiscie sa niesamowite

Smartek 31.01.2006 21:24

u mnie aktualnie okolo 0*C i wszystko sie topi..
wszedzie woda, ble :|
pozdro ;)

ro29 01.02.2006 02:12

Cytat:

Napisany przez Smartek
u mnie aktualnie okolo 0*C i wszystko sie topi..
wszedzie woda, ble :|
pozdro ;)

Witam !
W Poznaniu również około 0 stopni
Tylko jak zobaczyłem prognozę, że za 2-3 dni znów ma być w nocy - 20 :smutny: :smutny: :smutny:

ro29

Burt 01.02.2006 02:37

Ilość załączników: 1
A u mnie (Kujawsko-Pomorskie) jest tak.Zrywam sobie brzoskwinki i zajadam. :serdusz:

NeoFighter 01.02.2006 17:42

a ja nie wiem ile mam teraz za oknem i prawde mowiac, nic mnie to nie obchodzi :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:20.