![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
dziala ![]() ps. jesli klikasz w momencie gdy strona sie jeszcze laduje to faktycznie nie dziala, ale po pelnym zaladowniu strony juz nie ma tego problemu
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
mi akurat emoty nie zawsze chca sie automatycznie wpisywac (po kliknieciu), zwlaszcze za z dodatkowej listy.
Pod IE tak samo... juz sie przyzwyczailem
|
|
|
#18 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja sie zatrzymalem na operze 7.23... jak zainstalowalem 7.50 mialem problemy... w sumie nie pytalem czy u kogos tez tak czy nie... ale nie moglem wejsc na moj router D-Link'a z opery... a z IE owszem... i po jakis probach kombinacjach niestety nie udalo sie... a ze na router czesto zagladam... wiec... coz...
moze ta wersja... bedzie dobra zobaczymy...
|
|
|
#19 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
a niech ktos sprawdzi strone www.ati.com na operze
u mnie po wczytaniu jest mala jazda... patrz obrazek ![]() na poprzedniej wersji to samo mialem
|
|
|
#20 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
u mnie przez pierwsze 10sec. oscylowalo 97-98. teraz jest ok
|
|
|
#21 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
u mnie na wersji 7.52 jest to samo ale mimo 100% użycia procesora wszystko nadal chodzi płynnie
P.S po upływie około 40 sek.od pełnego załadowania strony wszystko wruciło do normy
Ostatnio zmieniany przez namor : 08.07.2004 o godz. 17:21 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
u mnie to samo...
|
|
|
#23 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
u mnie to samo (prawie = cpu ~60-90%) po zamknieciu zakładki ati.com wszystko wraca do normy... dziwne/edit/ po paru minutach uspokoiło sie Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 08.07.2004 o godz. 17:30 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
reszta dziala, ale przy tych 100% obciazenia nie dziala na tej stronie Menu
PRODUCTS | CUSTOMER CARE | ... a wiec cos musi siedziec wlasnie w tym menu czego opera nie lubi
|
|
|
#26 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Problem z emotami rozwiązany! Lekarstwem jak zwykle okazało sie reinstalacja Opery teraz wszystko działa:
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
A tak na serio wiadomo ze opera nie jest wolna od bledow (żaden program nie jest ), ale goscie z OS przynajmniej robia COS, zeby ich sie pozbyc.Z drugiej strony to ciekawe - blad tam opisywany dotyczy wersji 5.x, 6.x, 7.x czyzby uznali, ze nie jest to az tak powazna sprawa? Moze dopiero teraz go wykryto - w koncu w IE "codziennie" cos znajduja. ^_^
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
/edit/ tzn TEN błąd został usunięty w 7.50 ale widocznie pojawił sie znowu w "nowej odmianie"... cóż - 7.53 jak nic
Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 08.07.2004 o godz. 23:02 |
|
|
|
|
![]() |
|
|