![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
A u mnie po zainstalowaniu wersji 7.52 przestały działać emoty, tzn. działaja ale tylko po wpisaniu ich ręcznie. Klikając na jakąś nie ma żadnej reakcji to samo dzieje sie gdy chcę wstawić link itp. Ktoś wie cojest grane? Acha sprawdzałem na IE wszystko działa dobrze.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
dziala ![]() ps. jesli klikasz w momencie gdy strona sie jeszcze laduje to faktycznie nie dziala, ale po pelnym zaladowniu strony juz nie ma tego problemu
|
|
|
|
#3 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
mi akurat emoty nie zawsze chca sie automatycznie wpisywac (po kliknieciu), zwlaszcze za z dodatkowej listy.
Pod IE tak samo... juz sie przyzwyczailem
|
|
|
#4 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja sie zatrzymalem na operze 7.23... jak zainstalowalem 7.50 mialem problemy... w sumie nie pytalem czy u kogos tez tak czy nie... ale nie moglem wejsc na moj router D-Link'a z opery... a z IE owszem... i po jakis probach kombinacjach niestety nie udalo sie... a ze na router czesto zagladam... wiec... coz...
moze ta wersja... bedzie dobra zobaczymy...
|
|
|
#5 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
a niech ktos sprawdzi strone www.ati.com na operze
u mnie po wczytaniu jest mala jazda... patrz obrazek ![]() na poprzedniej wersji to samo mialem
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
u mnie na wersji 7.52 jest to samo ale mimo 100% użycia procesora wszystko nadal chodzi płynnie
P.S po upływie około 40 sek.od pełnego załadowania strony wszystko wruciło do normy
Ostatnio zmieniany przez namor : 08.07.2004 o godz. 17:21 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
u mnie to samo (prawie = cpu ~60-90%) po zamknieciu zakładki ati.com wszystko wraca do normy... dziwne/edit/ po paru minutach uspokoiło sie Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 08.07.2004 o godz. 17:30 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
u mnie przez pierwsze 10sec. oscylowalo 97-98. teraz jest ok
|
|
|
#9 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
u mnie to samo...
|
|
|
#10 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
reszta dziala, ale przy tych 100% obciazenia nie dziala na tej stronie Menu
PRODUCTS | CUSTOMER CARE | ... a wiec cos musi siedziec wlasnie w tym menu czego opera nie lubi
|
|
|
#12 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Problem z emotami rozwiązany! Lekarstwem jak zwykle okazało sie reinstalacja Opery teraz wszystko działa:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
A tak na serio wiadomo ze opera nie jest wolna od bledow (żaden program nie jest ), ale goscie z OS przynajmniej robia COS, zeby ich sie pozbyc.Z drugiej strony to ciekawe - blad tam opisywany dotyczy wersji 5.x, 6.x, 7.x czyzby uznali, ze nie jest to az tak powazna sprawa? Moze dopiero teraz go wykryto - w koncu w IE "codziennie" cos znajduja. ^_^
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
/edit/ tzn TEN błąd został usunięty w 7.50 ale widocznie pojawił sie znowu w "nowej odmianie"... cóż - 7.53 jak nic
Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 08.07.2004 o godz. 23:02 |
|
|
|
|
![]() |
|
|