![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#166 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ta.. najpierw lisek sobie nabil, teraz marco - to ten co ogloszenie o bananach sprokurowal
jego affiliate jest na malym banerze GetOpera - to jest szczyt obrzydliwości a na dodatek sam innym broni wiem, ze to ich serwis, wiem - ale to jest ...nstwo
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#168 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
@Sid, do kwadratu nawet bym dodal.
Szczerze mowiac dawno czego takiego nie widzialem. |
![]() |
![]() |
#169 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Ciekawe kiedy Bill zacznie w ten sposób rozdawać licencję do Office'a bo by mi się przydała
![]() Open Office jednak to nie to co lubią tygrysy ![]() -edit- do kiedy trwa ta akcja z Operą bo nie widzę ![]() Ostatnio zmieniany przez Air : 21.04.2005 o godz. 20:04 |
![]() |
![]() |
#170 |
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
Klik klik poszło
![]()
#171 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
ufff wszystkie kliki wykonane
![]() a i thx za liste, latwiej bylo klikac ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#174 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
@andrzejj9 ale tak do konca to chyba nie masz racji.
Owszem zgodze sie, ze moze jest to w pewien sposob malo "uczciwe" Chociaz nie do konca bo zrobil sie duzy szum i chyba wlasnie o taka reklame tworcom tego projektu chodzilo.Przeciez to jest darmowa reklama produktu. I co z tego, ze tworcy tej przegladarki dadza pare numerkow. To jest w pewien sposob nic w porownaniu do reklamy i to mozna powiedziec darmowej jaka w tej chwili jest robiona na polskich grupach dyskusyjnych. Na poczatku tez zastanawialem sie nad ta niby uczciwoscia ale teraz po tym calym zamieszaniu widze, ze napewno jest to wieksza reklama niz gdyby pare osob zrobilo sobie gdzies banerek na stronie i ktos ukradkiem by sobie tam klikal. ![]() PS. Klikam dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() do następnej doby już tylko kilka godzin....bedzie następna kolejka ![]() PS 102kliki/24h good good ![]()
![]() |
#177 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2005
![]() |
Zgadzam się z Weronem, twórców Opery raczej nic nie kosztuje rozdanie kilku numerów a wzamian za to mają darmową reklamę. Na innych forach dyskusyjnych też ludzie zdobywają punkty w ten sposób. Nawet na GG zaczynają rozsyłać łańcuszki (sam dostałem przed chwilą dwa). Jak widać reklama działa i to całkiem nieźle.
@andrzejj9 wg. mnie to co robimy różni się od ściągnięcia seriala z netu tym, że nie idziemy na łatwiznę i wolimy w legalny sposób zapracować na licencję. P.S. Nie wiem jak Wy ale ja klikam dalej. ![]() P.S.2. Może by tak zrobić listę wszystkich linków i posłać w świat przez GG jako łańcuszek? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Cytat:
"Kliknij na linka i wyślij 10 osobom, jak nie wyślesz to dostaniesz raka" a nie "Ty jest taka super przeglądarka, ściągnij sobie i spróbuj. Mówię Ci fajna szybka i w ogóle". Pierwszy łańcuszek nie odniesie żadnego efektu, drugi tak. Tylko, że tych drugich to nikt nie wysyła. |
|
![]() |
![]() |
#179 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Kliknięte
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |