Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.07.2004, 18:35   #16
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jezeli to bedzie naprawde dobry produkt to moge odzalowac nawet do 50 zlotych.
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.07.2004, 20:55   #17
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmm, Logo i nick to podstawa , przydaloby sie jeszcze Admin, Mod itp. ale to juz ekstrawagancja. Cena oczywiscie do 50 zl z przesylka.

Logo obecne bardzo by sie nadawalo.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.07.2004, 21:18   #18
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ThanatoS
Hmm, Logo i nick to podstawa , przydaloby sie jeszcze Admin, Mod itp. ale to juz ekstrawagancja. Cena oczywiscie do 50 zl z przesylka.

Logo obecne bardzo by sie nadawalo.
No myślę, że w 50 zł to spokojnie się zmieści z przesyłką.
Logo oczywiście obecne, ale możnaby dodać jakiś śmieszny tekst, coś z paleniem albo nie wiem Wymyślcie coś, a ja jutro spróbuje coś załatwić.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.07.2004, 22:18   #19
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zanim zacznieci zamawaić pokazcie te obrazki i napisy co mają byc na koszulkach.
Stary 25.07.2004, 23:03   #20
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Zanim zacznieci zamawaić pokazcie te obrazki i napisy co mają byc na koszulkach.
Żeby cokolwiek zamawiać, to najpierw muszę wiedzieć, czy w ogóle jest sens sobie tym głowę zawracać Bo tylko dla kilku osób i siebie to raczej nie będziemy robić koszulki

Ok, załóżmy że jest możliwość nadruku z loginem. Maksymalna cena za koszulkę to 50 zł (raczej będzie mniej, ale tak załóżmy). Ile osób byłoby na 100% chętnych?

Ranking dysków twardych
Stary 25.07.2004, 23:06   #21
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No 50zl to spoko [przystepna cena] .
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.07.2004, 23:12   #22
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Bartez, jestes cudowny tzn cudowny pomysl
40pln - biore na 100%
taniej - biore kilka
drozej - przemysle, ale raczej tak
a jakby dac na bialej? taniej wyjdzie, a ja akurat lubie sie jasno ubierac (od paru lat )
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.07.2004, 23:21   #23
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez nimal
Bartez, jestes cudowny tzn cudowny pomysl
40pln - biore na 100%
taniej - biore kilka
drozej - przemysle, ale raczej tak
a jakby dac na bialej? taniej wyjdzie, a ja akurat lubie sie jasno ubierac (od paru lat )
Biała oczywiście taniej. Te 50 PLN to maksymalna cena. Po prostu chcę wiedzieć ilu byłoby chętnych, nawet jak by była taka cena. Bo jak będzie taniej, to raczej liczba chętnych nie zmaleje, a wzrośnie (tak mi się przynajmniej wydaje ).

Ok, więc mamy co najmniej 4 osoby (ja min. 2 + jacyś znajomi na pewno). Kto następny?

Ranking dysków twardych
Stary 26.07.2004, 00:30   #24
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Temat przewija się co jakiś czas widzę, ale nie wiem który to już
Jak ma to być dla kilku osób to można zamówić w Butiku jako zlecenie indywidualne. Firma była by oki, gdyby nie te ceny... 50 zł za białą koszulkę? CDRinfo ma sens tylko w czerni moim zdaniem. Koszulka powinna kosztować max 35 zł i da się takie coś załatwić w firmach współpracujących z agencjami reklamowymi, niestety minimalna ilośc to bodajże 100-200 sztuk...
BTW. za pięć dych to ja mam CloneCD gramatura 180, czarna, nadruki gumowane... jak ktoś chce Więcej info w kupie/sprzedam/zamienie.
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"

Ostatnio zmieniany przez Monter : 26.07.2004 o godz. 00:50
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.07.2004, 00:37   #25
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
JA chce Monterku, ale mniejszy rozmiar
Stary 26.07.2004, 00:48   #26
Monter
Użyszkodnik

Cytat:
Napisany przez MaciejT
JA chce Monterku, ale mniejszy rozmiar
No niestety nie mam... Gdybym miał to chętnie, Macieju. Pozostaje Ci znaleźć tanią krawcową co zmniejszy, albo... przytyć?
Stary 26.07.2004, 01:01   #27
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Monter
Temat przewija się co jakiś czas widzę, ale nie wiem który to już
Jak ma to być dla kilku osób to można zamówić w Butiku jako zlecenie indywidualne. Firma była by oki, gdyby nie te ceny... 50 zł za białą koszulkę? CDRinfo ma sens tylko w czerni moim zdaniem. Koszulka powinna kosztować max 35 zł i da się takie coś załatwić w firmach współpracujących z agencjami reklamowymi, niestety minimalna ilośc to bodajże 100-200 sztuk...
BTW. za pięć dych to ja mam CloneCD gramatura 180, czarna, nadruki gumowane... jak ktoś chce Więcej info w kupie/sprzedam/zamienie.
Cena 50 zł to jest cena MAKSYMALNA. Zresztą wszystko napisałem w poście wyżej.

Opcja zamówienia 100-200 koszulek i zapłacenia z góry za nie nie wchodzi w grę - chyba, że ktoś to zasponsoruje

Ranking dysków twardych
Stary 26.07.2004, 01:08   #28
Monter
Użyszkodnik

Cytat:
Napisany przez Bartez
Cena 50 zł to jest cena MAKSYMALNA. Zresztą wszystko napisałem w poście wyżej.
Opcja zamówienia 100-200 koszulek i zapłacenia z góry za nie nie wchodzi w grę - chyba, że ktoś to zasponsoruje
Maksymalna ale realna widząc niektóre zachcianki
Sponsoring odpada, bo sponsor nie da kasy jak nie zarobi a to też zwiększy cenę... Czyli jest tak jak kiedyś za moich czasów, chętni są - kasy brak.
Stary 26.07.2004, 01:23   #29
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Monter
Maksymalna ale realna widząc niektóre zachcianki
Sponsoring odpada, bo sponsor nie da kasy jak nie zarobi a to też zwiększy cenę... Czyli jest tak jak kiedyś za moich czasów, chętni są - kasy brak.
Poczytaj moje poprzednie posty w tym topicu - pisałem coś o zarabianiu na koszulkach.

Poza tym pozostawiam bez komentarza Twojego posta, od którego emanuje zawiścią, bo inaczej nie umiem określić tego odczucia.

Ranking dysków twardych
Stary 26.07.2004, 01:27   #30
Monter
Użyszkodnik

Cytat:
Napisany przez Bartez
Poczytaj moje poprzednie posty w tym topicu - pisałem coś o zarabianiu na koszulkach.

Poza tym pozostawiam bez komentarza Twojego posta, od którego emanuje zawiścią, bo inaczej nie umiem określić tego odczucia.
Źle mnie oceniasz, nie pierwszy raz zresztą. Ale wisi mi to, nie będe specjalnie 4U dobierał słów. Obca mi zawiść, bo o co niby? Było kilka pomysłów kiedyś na koszulki i żaden nie wypalił właśnie ze względów cena/ilość. Tylko to miałem na myśli. Nie oznacza to że życzę źle pomysłowi, sam bym jedną nabył. Od starych czasów technologie i ceny poszły do przodu więc szczerze życzę aby w końcu jakieś T-Shirty powstały.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: