![]() |
Po co w og***243;le te opony jak nie ma dotychczas ***347;niegu??? :hmm:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://opony.pl/info_branza.asp?idt=0&ida=190:czytaj: |
E tam ciapos kup se ziomowki i bedziesz mial wporzo i bedziesz sie czul safetly ;)
A co do pogody to ja sylszalem ze po 20tym stycznia moze zimy znaczy sniegu nie bedzie ale maja przyjsc straszne mrozy, temperatury ponizej 0 wiec mysle ze zimowki jak by nie bylo to GOOD IDEA... |
Cytat:
Zainwestuje w wielosezonowe, jakieś dobre, ale jakie?? hmmm może Michelin. |
a ja dzisiaj przejecha***322;em przez ca***322;***261; Warszaw***281; 25 km w 17 minut (nigdy tego nie robi***281;, ale trzeba raz do roku zaszale***263; ||)
jak si***281; zatrzyma***322;em i otworzy***322;em drzwi to poczu***322;em palon***261; gum***281; :> || dosta***322;em dawk***281; adrenaliny, ale nie b***281;d***281; powtarza***322; w najbli***380;szym czasie..:fiu: a zapomnia***322;em napisa***263; najwa***380;niejszego - na Kormoranach WINTER |
Cytat:
A ja w lecie jezdze na 18 i profilu 225/40 a na zime zakladam alu 15 na profilach 185/65 i jestem zadowlony! Oczywiscie Michelin rulez ;) |
niestety w krainie smoka (Rokity) nie przepowiem wam pogody, ale dla Warszawy na dzie***324; wcze***347;niej ***347;nieg wyczuj***281; :taktak:
|
no ale w krakowie pierwszy dzie***324; zimy mo***380;e by***263; nieciekawy w skutkach, reszt***281; si***281; jako***347; przeje***378;dzi.
|
Gdzieś słyszałem że w styczniu ma być trochę zimy (około 3-tyg)
a potem od lutego wiosna. Jeśli by tak było to powstaje dylemat czy na te 3 tyg warto zmieniać ? Zwłaszcza że poza Kraków raczej się nie będę wybierał, no chyba że jakiś zlot wkońcu zaistnieje. |
w***322;a***347;nie...
b***281;dzie zima....? nie b***281;dzie zimy....? |
A ja cały czas jeszcze na letnich :taktak:
Ciekaw jestem czy tej "zimy" wkońcu zapanują warunki do tego by na zimowe zmienić :hmm: |
Cytat:
@ed Ty chyba masz za mało tych infractionsów :D ;) |
ja jednak proponuj***281; utworzy***263; bardziej og***243;lny dzia***322; pod tytu***322;em: Porady pani Jadzi, bo pani Jadzia wie :P ;p
|
Cytat:
ECO-to te o których mówisz że żal pieniędzy, głównie wywalane są na promocje w marketach. Masz racje. TWIN-wyższa klasa, nowa konstrukcja, często ze spojlerami. U mnie biały napis na spojlerze AERO TWIN-bezstelarzowe tzw. banan. Zupełnie nowa klasa. Drogie, niektórzy mówią, że żal na nie pieniędzy, ale jakościowo OK Alca-podobno badziewie nie z tej ziemi lecz kuszą swym niemieckim pochodzeniem. Championy-fakt podobno OK Valeo jak pisałem chwalą ludzie. Są Silencio i też AERO Cytat:
VW Polo nie jest jakąś klasą wyższą samochodu i w standardzie nie miał i nie ma klimy. To po prostu coś przydatnego i sądze, że konstruktorzy mieli to na uwadze a nie od niechcenia zostawili miejsce na ten filtr. Cytat:
Mogę sprawować nad nim piecze;) A tak na prawde to ostatnio chyba jedyny temat w którym możemy gadać o autach i elementach związanych z nim, a wycieraczki też są chyba teraz na czasie jak i zimowe opony. Nokiany :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:31. |