![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bylem zarejestrowany w mboxie, wiec teraz moge sie logowac do multiboxu, ale dlaczego strona zrobila sie taka surowa... zupelnie nie moge sie odnalezc, ta z idei byla znacznie lepsza.. a propo tel. dalej na wyswietlaczu pokazuje mi "Idea"
|
|
|
#33 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
U mnie na wyświetlaczu również widnieje napis IDEA, a nie ORANGE. Pewnie chcąc mieć tak wspaniały napis, to trzeba dokonać migracji do nowych taryf za jedyne 30zł Ogólnie Orange, to jedna wielka klapa. Nawet nie pozostali przy starych cenach, a wręcz zdrożały usługi. Niby w podstawowym abonamencie nic się nie zmieniło, ale np. podwyżka cen jest już w pakietach, gdzie kiedyś bez względu na wysokość abonamentu minuta kosztowała 40gr, a teraz jest drożej dla większości abonamentów... kpiny!! Natomiast ponoć dużo drożej w porównaniu do IDEI jest w roamingu. Piszę ponoć, bo kieruję się opiniami innych ludzi, bo sam nie korzystam i nie korzystałem z roamingu. Ale czego się można spodziewać po nowej marce, skoro szefem na Polskę zostaje facet o nazwisku AHUJA... no i Ahuja nam pokazali
|
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Madafaker
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() |
Cytat:
koszt 20 gr
|
|
|
|
#35 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Ten Orangutan z drzewa na głowę upadł chyba
|
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Mistrzunio!
Data rejestracji: 17.05.2005
![]() |
Jak sprzedano tepsę FT myślałem, że będzie lepiej. I kicha. Gdy mówili o zmianie Idea na Orange miałem nadzieję, że nie będzie przynajmniej gorzej. I kicha. Mam POPa więc wiele nie zarabiają na mojej skromnej osobie i w zasadzie ta zmiana loga nic mnie nie kosztuje. Mimo wszystko namawiam dziewczynę na przejście do Plusa (koniec umowy i trzeba podjąć decyzję) a sam zwiewam do Simplusa. Aragancji France Telecom znosić nie zamierzam.
|
|
|
#38 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czy logo operatora nie jest zapisane jako obrazek w pamieci telefonu? Chyba ze chodzi wam o wyswietlana nazwe operatora.
MetalSlug przypomniales mi ze musze dzis wypalic metalsluga 1 bo czeka juz od miesiaca! Dwojka super mam nadzieje ze jedynka tez - moj dreamcast nie moze sie doczekac ![]() Orange to lipa - pierwszy raz ciesze sie ze jestem w Erze (ceny nie najnizsze ale chociaz bez zabojadow)... A ten goscio AHUJA to mnie tak rozsmieszyl ze niemal nie spadlem z krzesla... edit: cytat z jakiejs strony (od razu mowie ze nie wiem czy gosc mowi prawde) "Napis IDEA to nazwa sieci zaszyta w sofcie telefonu. Tu pomoże tylko zmiana softu na nowszy." Ostatnio zmieniany przez sobrus : 20.09.2005 o godz. 14:07 |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
![]() |
Cytat:
A ze jest to zapisane w telefonie to bujda, bo jak wlozysz do komorki bez SIMLOOK'a (chyba tok sie pisze) to jest napis tej sieci ktorej karte wlozyles.
|
|
|
|
#40 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Wg. mnie napisy operatora przesyłany jest do telefonu razem z sygnałem. Nie ma tu zapisów na karcie. Na karcie możesz mieć zapisane co najwyżej logo. Żeby nie być gołosłownym powiem, że jak byłem na Litwie i tel. zmieniał sieć to napis Idea znikł, a pojawił się napis litewskiego operatora.
Ostatnio zmieniany przez Loczek : 20.09.2005 o godz. 15:37 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
![]() |
Loczek moze masz racje, bo w moim komie (se t630) mam wlaczona opcje nazwy stacji GSM, ktora nadaje aktualnie sygnal (zazwyczja jest to miejscowosc) i ona sie zmiania wraz ze stacja GSM.
I chyba jak bylem w Czechach to tez byl napis tamtego operatora.
|
|
|
#42 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Nazwa operatora jest przesylana "z sygnalem" tzn telefon wie z sygnalu ktorej sieci kozysta. Co do log - loga sa w specjalnej czesci pamieci telefonu do tego celu przenaczonej, pamiec ta nie jest wspolna z oprogramowaniem dlatego po wymianie softu loga itp zostaja.
|
|
|
#43 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Nazwa operatora nie jest napewno zapisana na karcie sim. A dowodem tego jest funkcja telefonu: wyszukaj dostępne sieci. Wyświetlą sie Era, Idea i Plus. Wątpie zeby na karcie np heyah była zapisana nazwa idei czy plusa
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
napis ORANGE w wiekszości telefonów zastąpił napis IDEA na wyswietlaczach.... dzisiaj widziałem u paru znajomych także i u siebie, swoja droga zwlekałem z podpisanie umowy z ERA, ale teraz juz niemam wątpliwosci...
pora teraz tylko czekac aż T-Mobile przejmie ERE, Vodafone - Plusa
|
|
|
#45 | |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
|
|