![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() |
Origin pod linuxa ???
Witam.
Czy ktoś z was jest w posiadaniu, albo zna jakiś inny program podobny do Origina pod linuksa? Dla tych, którzy nie wiedzą jest to program przede wszystkim dla chemików, ale nie tylko - do rysowania wszelkiego rodzaju wykresów, budowy przestrzennej cząsteczek, kryształów itp. Jest on bardzo łatwy w obsłudze. Mam wersję pod windowsa, ale jak narazie nie znalazłem wersji pod linuksa. Jeśli ktoś jest w posiadaniu czegoś takiego, to bardzo prosiłbym o kontakt. Pozdrawiam. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czy B3NY zna sie na linuksie... bo jesli tak to...
pozdro
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
![]() |
Właśnie kończę przeprowadzkę, a że nie mam miejsca na 2 systemy to szukam origina pod linuksa
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Jeśli nie znasz odpowiedzi to po prostu nie komentuj ! |
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
a probowales emulator windozy pod linuksa?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
. Ewentualnie zainstaluj sobie vmware pod linuksa postaw tam windowsa i program tez bedzie ci chodzil. No ale piszesz, ze masz malo miejsca wiec moze ta ewentualnosc odpada. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mlodzi koldzy kizio i smartek zachlysneli sie 'wiedza' o linuksie jaka 'posiadaja' i lubia to teraz podkreslac...
zycze im dobrze z ta ich strona 'o' ale sukcesow nie wroze... bo pisanie strony i wiedza nie ma nic wspolnego z pisaniem slowa 'linuks' i 'pingwin' w kazdym mozliwym miejscu
|
|
|
|
#8 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Czy może chodzi o taki program?
SciGraphica is an Open Source data analysis and visualisation tool. It pretends to be a clone of Microcal Origin but with the aim to be fully featured, cross-platform, user-friendly scientific package that through its Open Source nature can be extended and/or bugfixed by users, as well as being user-extensible with Python modules. http://sourceforge.net/projects/scigraphica Miłego dnia. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
![]() |
Witam.
Fantomas dzięki.Właśnie o takie coś mi chodziło - przynajmniej tyle co wynika z opisu . Nie pozostaje mi teraz nic innego jak tylko sciągnąć i się pobawić. Pozdrawiam. P.S. Całej reszcie też dziękuję. |
|
|
|
![]() |
|
|