![]() |
o kurde...
dopiero teraz sie dowiedzialem i to z forum naszego ide zobaczyc jakies wiadomosci |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tvn24 godz.14.42: Władze WB potwierdzają śmierć 12 osób, 190 osób trafilo do szpitala w tym 150 osób w ciężkim stanie. Wiele osób jest nadal uwięziona w metrze. |
Cytat:
|
Cytat:
i komu na tym zalezalo? napewno nie bin landenowi http://gielda.onet.pl/0,1126688,wiadomosci.html spadly ceny ropy i wartosc funta brytyjskiego... a bin landena to juz sie przypina do wszytskiego, spec sluzby jakogos kraju, moze samej UE, przygotowaly ten cyrk |
Do zamachów przyznała się jakaś organizacja niby mająca powiazania z Al-quaid'ą
|
Cytat:
|
kolejna mistyfikacja normalnie ten swiat juz wyglada jak cyrk na kolkach :D
|
"Po południu zapaliło się skrzydło budynku Kancelarii Premiera w Warszawie. Na szczęście szybko okazało się, że zdarzenie nie ma związku z wydarzeniami w Londynie.
Jak poinformowała wicepremier Izabela Jaruga-Nowacka, pożar jest wynikiem trwającego tam remontu" Zapewnie jak to się ładnie określa nieostrożność przy spawaniu - a wystarczy nie pić w pracy. |
ja nic nie wiem wlasnie czytam co tu piszecie i jestem w szoku
a ja sadze ze to ruscy |
"Przesłuchanie b. premiera Leszka Millera przed komisją śledczą ds. zbadania prawidłowości prywatyzacji PZU zostało przełożone na przyszły tydzień - poinformował w przewodniczący komisji Janusz Dobrosz.
Jak dodał, decyzja komisji ma związek z wydarzeniami w Londynie, gdzie doszło do zamachów terrorystycznych. " pozostawiam bez komentarza |
W W-wie zapaliło się skrzydło kancelarii premiera (???)
|
Wprowadzono stan alarmowy w calej Europie. Podobno zapalila sie kancelaria premiera. W Turcji tez jakis wybuch byl....
****************** Teraz mowia ze ten pozar zwiazany jest z remontem.... |
Ale w Londynie wiecej strachu niz szkod.
Narazie potwierdzono 2 ofiary smiertelne i okolo 100 rannych. Liczba rosnie bardzo powoli, wiec malo prawdopodobne zeby powtorzyl sie chocby Madryt. Podejrzewam ze ofiar smiertelnych bedzie nie wiecej niz 20 (7 z rannych jest w stanie krytycznym i 10 w bardzo ciezkim). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |