![]() |
Cytat:
Pamiętam kurde jak ze dwa lata temu na lotnisku w Warszawie zobaczyłem leżącą praktycznie na środku przejścia reklamówkę, wyraźnie czymś wypchaną. Po upewnieniu się, że do nikogo nie należy, poinformowałem o tym najpierw kobietę w informacji, a potem, po żadnej reakcji z jej strony, jakiegoś niby pracownika "ochrony". Przez dwie godziny, jak stałem tam w kolejce, nikt się torbą nie zainteresował... |
Nasi też się chcą wykazać:
"W związku z serią wybuchów w londyńskim metrze, władze Warszawy zwołały posiedzenie sztabu kryzysowego. Wzmocniono ochronę stołecznego metra i lotniska "Okęcie" Rzecznik prezydenta stolicy Marcin Roszkowski podkreślił, że w warszawskim metrze nie stwierdzono żadnego zagrożenia. Jednak eksperci od bezpieczeństwa mają przeanalizować sytuację. Sprawdzą, czy wszystkie przygotowane na wypadek zagrożenia procedury działają zgodnie z planem." Miałem kiedyś wątpliwą przyjemność wracania z wakacji jak rząd wzmocnił kontrolę na granicach - było to chyba po zamachu w Moskwie kilka lat temu. Zamiast godziny staliśmy 6 godzin na granicy. |
Cytat:
|
Przed chwilą w radiu słyszałem.. Kurde, a miałem tam teraz być...
|
Cytat:
Mi sie wydaje ze zrobili deadlocka po to zeby terrorysci nie mogli sie ze soba skontaktowac. To standardowa procedura w takich przypadkach ... |
Cytat:
Pierwszenstwo w jej korzystaniu mają ekipy ratownicze itp. O 13 premier ma wygłosić oficialne przemówienie |
Tylko patrzeć jak i u nas zrobią kocioł... mówię wam.
Bush... "dziękujemy Ci" :| |
No i po olimpiadzie w Londynie... hehe...
|
chyba to pierwsze jednak bardziej prawdopodobne, poczekamy zobaczymy
|
Cytat:
|
Tak - mowili o tym ze padly komorki w centrum Londynu. Choc to predzej dzialania sluzb specjalnych niz terrorystow ...
|
a może to jakieś 'sekty' francuskie, które chciały mieć IO u siebie ???
|
W Londynie padły telefony, nie mogę się do kumpla na komórę dodzwonić.
|
Na CNN relacja bezposrednia z Londynu, a na BBC Prime ...... program ogrodniczy ...... :|
|
Teraz wiadomo, że to zamach, przecież w autobusach nie wybuchały gaźniki
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:18. |