Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   osloskop (https://forum.cdrinfo.pl/f5/osloskop-38705/)

Yarozelsky 16.09.2005 14:00

witam
:'( niedziala mi od wczoraj www.Osiolek.com ,czy tylko u mnie czy u was też???

Air 27.12.2004 22:34

Cytat:

Napisany przez Weron
Air a powiedz mi gdzie ja to znajde bo chcialbym zobaczyc jak to u mnie wyglada. A tak gleboko to w ten program nie wnikalem.

ty tego nie znajdziesz.

Robiliśmy z gallusem mały eksperyment aby sprawdzic moje emulowskie zdolności.

ściągałem od niego plik i on to wszystko sprawdził klikając na mnie w kolejce. tam są wszystkie dane o Tobie.

Weron 27.12.2004 22:27

Cytat:

Napisany przez Air
ranking ogolny - 1100.0
modyfikator dl/up 1.0
remote dl/up modifier 1.0
wspolczynnik kolejki 3

Air a powiedz mi gdzie ja to znajde bo chcialbym zobaczyc jak to u mnie wyglada. A tak gleboko to w ten program nie wnikalem.

Air 27.12.2004 22:09

jest to mój kolejny taki sam post ale w różnych tematach, ponieważ do tej pory problem się nie rozwiązał

Ostatnio pojawił się u mnie taki problem, że osoba chcąca udostępnić mi slota nie widzi mnie w kolejce (ja jej również). Jesteśmy na tym samym serwerze, ja mam High Id, z przekierowanymi portami router, brak blokady IP.

Używam Phoenixa 1.8.

W czym może tkwić problem??

nick *** (pomine go tutaj)
wysokie id static
ranking ogolny - 1100.0
modyfikator dl/up 1.0
remote dl/up modifier 1.0
wspolczynnik kolejki 3

pozdrawiam

M@X 27.12.2004 21:22

Air : linkownia nie ma nic do rzeczy... eMule i tak dziala w oparciu o userow. Jedyna centralizacja to serwery pozwalajace programowi identyfikowac userow. Serwer moze byc istotny w wypadku torrenta, gdzie szybkosc lacza i jego obciazenie w miejscu gdzie jest tracker ma ogromne znaczenie.

Air 26.12.2004 12:55

znacie może jakieś inne strony na których mozna porównywać sumy kontrolne plików emul'a??

Najlepiej zagraniczne bo te polskie to szkoda gadać. 4 gb ściągam już 4 dni i nawet 50 % nie mam. Dla porównania z realworldtv pobrałem w ciągu 4 dni 8 gb :)

Poproszę o jakieś sprawdzone linkownie.

grzeniu 28.09.2004 18:02

No dziala wreszcie, dlugo dlugo mieli przerwe.
Z kolei od chyba 3 dni nie dziala osiol.com, jakies jatki tam byly w ekipie - widzialem komunikat ktorego teraz juz nie ma. Miejmy nadzieje ze tez nie za dlugo. Dziala na razie pod zastepczym adresem, moze wiec nie bedzie tak zle jak z osloskopem.

epol 28.09.2004 17:57

Działa!!!! :jupi:
:zespol:

nimal 28.09.2004 07:38

nie wklejeaj do szukaj tylko w oknie sciagania daj ctrl+v lub prwy przycisk i ed2k ze schowka - wtedy zacznie sciagac
mozesz naraz wklejac wiele plikow - program sam rozpozna gdzie sie konczy a gdzie zaczyna suma kolejnego pliku

Stef 27.09.2004 23:59

a ja jakos nic nie umiem sciagnac z osloskopa. linki u mnie sa jako zwykly tekst. czy jak je skopiuje i wkleje do "szukaj" w overnecie to mi znajdzie ten plik?

MacGyver 27.09.2004 21:52

Cytat:

Napisany przez Eliasz
A u mnie nie działa ani osloskop.net ani osloskop.pl :(:(:( Dawałem kilka razy odśwież i nic:( Nadal jest tylko wywiad z Lisem

Wywal ciasteczka, usuń historię ... może pomoże ...

Eliasz 27.09.2004 21:38

A u mnie nie działa ani osloskop.net ani osloskop.pl :(:(:( Dawałem kilka razy odśwież i nic:( Nadal jest tylko wywiad z Lisem

MacGyver 27.09.2004 21:32

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Nie wiem czemu, kolega MacGyver zagladal 5 minut temu i dzialalo, ja zagladam teraz i jest to samo na pl i net :-(

Na domenie .pl masz link do .net która jest własciwą stroną ...

CIAPEK 27.09.2004 21:18

i tak widze, że zaszły małe zmiany :) nie tylko po stronie linków które nie są odnośnikami tylko wyrazem w sensie szeregu kolejnych liter i cyfr.
Nie ma już liczników i komentarzy :) i może jeszcze inne...

Smartek 27.09.2004 21:15

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Jak miło że powrócili!

Ale wytłumaczcie mi jedną rzecz.
W oświadczeniu na www piszą (cytuje kawałek):
"Na serwerach naszej strony informacyjnej nie znajdują się, ani nigdy nie znajdowały się żadne pliki. Nie podajemy i nie podawaliśmy linków do jakichkolwiek plików objętych prawem autorskim. Jedyne co możecie tutaj znaleźć to opis, wielkość, typ, oraz suma kontrolna (MD4)."
a linki Ed2k, ale bez odnośnika to co? :) przecież są widoczne pod każdym relasem.
:)

wlasnie - powinni zrobic to biala czcionka i jak najmniejsza :)
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:00.