![]() |
No to ochrzań admina :) bo mi działa.
|
A ale mi nie chce załadowac storny www.osiolek.com :(
Chyba, że znów ją admin zablokował. Jesli to prawde to znow go bede musiał ochrzanić :D |
...
Cytat:
|
Cytat:
|
epol - wez nie strasz ludzi
na szczescie u mnie dziala :D |
U mnie osiolek.com tez nie chodzi :(
|
mnie to tam nie obchodzi co zamykaja jak ktos nie chce zebym cos sciagal to nie sciagam w koncu to jego a nie moje
bardziej mnie martwi afera z patentami(tak a propos) |
Cytat:
ps.i tak wiekszosc tego co sciagam to i tak wywalam bo nie jest mi do niczego potrzebna , a sciagam tylko z ciekawosci . |
producenci softu i wytwornie nagran jakos nie zauwazaja ze piractow to dla nich tania i skuteczna reklama - nawet Bill Gates to niedawno chlapnol z okazji wizyty w polsce
coz - zycie zyciem, a biznes biznesem |
pytanie: komu zależy na upadku tego serwisu.
co z tego, że są tam lewe rzeczy - i tak 95% nie kupiłaby tego, co ściąga. z drugiej strony - sporo osób właśnie dzięki tym stronkom zakupiło legalne wersje. szkoda, bo to bardzo fajny serwis. |
niestety dwie najwazniejsze strony martwe - nieodzalowany sharereactor.com juz dawno R.I.P. :( a teraz osloskopowi sie chca do tylka dobrac :(
|
juz z mojej dlugiej listy stron emula spadlo ok 20% stron!!tragedia!!
|
Dobrze ze chociaz osiolek jest bo na osloskopie dalsza czesc bloga juz jest. Tylko kiedy znow :spoko: osloskop sie tam pojawi ???
|
U mnie osiolek.com dziala ;).
|
Nie no bloga sie komus zachcialo i mi kochanego osloskopa zlikwidowali :( Oby tylko nie na dlugo ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |