![]() |
moze pozwoli odtwarzac teledyski tak jak piosenki - umieszczac je na playliscie jak poozstale utowry - bez odtwarzania obrazu... albo wrecz wydobywanie dzwieku z teledyskow - taka opcje sam osobiscie milo bym przyjal
|
Cytat:
|
ja jestem zainteresowny tym 2.9x :) hihi :jem: :jupi:
|
poszperalem jeszcze i rzeczywiscie znalazlem jeszcze pare innych newsow o tym, ze 2.9 powinien ukazac sie za jakis tydzien
"Next week or maybe the week after, we will be releasing Winamp 2.9. The expected changes from 2.8 will be: * Video support (Directshow formats and NSV) * Media library support (This rocks! Includes a lot of things including SHOUTcast listing support, CD support, portable device support via plugins and an API (we will release an iPod plugin and Nomad Jukebox plugin to start)) * A _bunch_ of new plugin API/IPC calls for plugins to use. These include things like generic window frame creation for tighter integration. * Digital CD extraction for CD playback * a lot of other fixes and improvements." |
najdziwniejsze jest to ze gdzies miałem 2.9 .. nawet jakąś płytke wypaliłem z ta wersja - potem znikneła, pamętam nawet że zdziwiło mnie to że na serwerze winampa jako "nowa" pojawiła sie wersja 2.8 !! ale poszukam !!
|
cze
tesz mam 2.81 i jest bardzo dobra, a 3 to juz po raz drugi nie zainstaluje. |
Cytat:
|
Cytat:
nigdzie nie wyczytalem ze Nullsoft zamierza reaktywowac wersje 2.xx, co wiecej zarzucono projekty z dwojka i calkowicie posiwecono sie 3-ce.... z tego powodu odeszlo z firmy kilku tworcow dwojki, w tym jeden z polskim nazwiskiem... oni potworzyli jakies wlasne projekty... ogolnie firma przechodzi kryzys, prawdopodobnie wersja 3.x maila zawierac wszytskie multimedialne zadania, jak WMP ale chyba nie wypalilo im to jak trzeba... osobiscie mam wersje 2.81 i mysle ze na niej pzoostane juz... calkowicie spelnia moje potrzeby i jest stabilna pozdrawiam:) |
ja mam 2.81 i nie widze powodu, zeby go zmieniac.
Na trojke tez za bardzo nie narzekalem, ale po jakims czasie stwierdzilem, ze jednak stary dobry Winamp to wersje 2... i wrocilem do sprawdzonego. Nie widze w nim niczego, co wymagaloby zmiany. |
Czyli okladnie za 6 dni ;) :jem: :jupi:
pozdro ;) |
gdzies udalo mi sie wygrzebac, ze winamp 2.9 mial sie ukazac za dwa tygodnie, a info bylo z 12.03.2003
|
ja nie wiem - wersja oznaczona numerkiem 3.x w ogole mi sie nie podoba i w zyciu po raz drugi nie zainstaluje tego szajsa... :'(
pozdro ;) |
Witam!
a ja mam pierwsza full 3 jaka wyszla i jest zdecydowanie najlepsza z 3 pozniejsze z poprawkami mi sie kaszania. z tej jestem bardzo zadowolony |
ja tam uzywam 2.79 - 3.xx nigdy niezainstaluje :blee:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:41. |