![]() |
Polski język dla winampa
Ilość załączników: 1
oto plik "polski.lng" dla wersji 2.9x
ukryszył procek powiadasz... mam teraz w domu ukruszonego Athlona 1200 MHz i o dziwo działa normalnie - sam sie zdziwiłem, bo ktoś odwrotnie założył na niego radiator |
|
hechhh... Y@nkee_PL bylem pierwszy :) cztery minutki.
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=22888 |
wiem, ale ja tutaj podaje jak tylko wyjdzie nowa wersja ;)
... i podam jak tylko wyjdzie jeszcze nowsza :P |
Dwa pytania:
1. Wiadomo jakie zmiany wnosi wersja 2.95? 2. Czy jeśli zrobię update z 2.91 na 2.95 (zainstaluję nową wersję na starą) to stracę ustawienia i dane z biblioteki? Czekam na odpowiedzi :) |
Cytat:
Winamp 2.95: * startup with hung winamp process in background fixed (opens new instance) * CD ripping support in media library (with OGG Vorbis encoding support) * Preliminary AAC playback support added to in_mp3.dll * ryan fixed shuffle again * minibrowser ctrl+l fix * media library: lots of bugfixes * media library: listener count in internet tv/radio * media library: query playback mode preferences * media library: skinnable list/treeview selection colors * nsv: subtitle bugfixes * nsv: more buffering options * nsv: shoutcast metadata support * nsv: better invalid bitstream handling * nsv: better display options * nsv: new ASYN aux chunk handling. * nsv: support for new extended TOC with frame-accurate seeking * video: overlay fixes on 556 and other unusual modes * video: drag&drop URL to video window now works. * video: subtitle fixes. * video: support for alt+enter and alt+f4 to leave fullscreen * cdda: bugfixes * avs: evallib | and & operator fixes * in_vorbis fixes/updated libvorbis to post-1.0 cvs * in_midi fixes Ad2) Nie stracisz ustawien, mozesz spokojnie instalowac nowa wersje na stara :) Pozdro. |
Dobra, zainstalowałem, gra :).
Tylko dlaczego on nie chce się łączyć z internetem? Tzn. wywala error przy łączeniu się do CDDB, jak chce pobrać listę stacji radiowych, albo uzyskać informacje o utworze. Ja coś zepsułem czy oni (Nullsoft)? A, oczywiście połączony z internetem jestem cały czas, tylko Winampowi coś się nie podoba. Wcześniej chodziło bez żadnego ustawiania. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
moze zobacz w Preferences... (Ctrl+P) -> w Setup, czy masz ustawione using LAN/dial-up modem Internet connection ;) |
Dalej nie chodzi...no trudno. Wróciłem do 2.91 i działa. Pozostaję przy tej wersji.
dzięki Y@nkee_PL za pomoc |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:38. |