![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
zliczaja ci wszystkie dane do sciagasz niezaleznie od protokolow i portow a to ze licznik tego ci niepokaze to znaczy ze sie jeszcze niezaktualizowal
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Własnie zacząłem się tym bawić i film sciągnąłem w 1:30h Program rewelacja... no tylko zeby jeszcze było tyle rzeczy co na emulu
Prędkość ogranicza tylko przepustowość naszego łącza. U mnie momentami idzie po 160KB/s i poniżej 120KB/s nie spada.
|
|
|
|
#18 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sama technologia wydaje mi sie niesamowicie interesujaca, tylko czy ktos obeznany z tematem moglby napisac chociaz podstawy i zasady na jakich to dziala? Wlaczylem i nie moge znalezc wyszukiwarki plikow w sieci P2M...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.11.2004
![]() |
Zasada jest banalnie prosta - tak jak to bylo z serwerami FTP - podawalo sie adres, login i haslo, logujesz sie i sciagasz lub uploadujesz. Caly sekret dobrych transferow to priorytet jaki ma poczta e-mail - i wykorzystania serwerow pocztowych do przechowywania plikow. Peer2mail czy E-Dek sa swoistymi klientami poczty, ktore dziela duze pliki na mniejsze i potrafia je polaczyc w postac wyjsciowa dajac przy tym podobna wygode uzytkowania jak w przypadku serwera FTP.
Link do ciekawej stronki taktujacej o tym: http://edekp2p.republika.pl/ |
|
|
|
|
|
#20 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Ja jeszcze dodam że ten sposób wymiany plików omija blokady na p2p. Maila nikt nie zablokuje
W dodatku mail zazwyczaj ma ustawiony wysoki priorytet więc prędkości przesyłu zawsze będą duże. Dla przykładu wczoraj zająłem całe łącze ściągająć z prędkością 160KB/s podczas gdy w tym samym czasie emule ledwo 20KB/s ściągał.
|
|
![]() |
|
|