Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.11.2004, 12:46   #1
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Chce migrować. I kropka??

Witam!

Mam tel. w IDEI w taryfie NIO30(płace 50zł/miesiac i mam za to 30min za free, a poza tym minuta 1,60zł). Podpisałem ją w sierpniu rok temu czyli w sierpniu 2005 kończy mi się umowa. I tu mam pytanie: jeśli teraz emigruje() na Jedną Ideę to kiedy mi się bedzie kończyła umowa? Zmieniając będę musiał przedłużyć na kolejne 24 miesiące??

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.11.2004, 12:56   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zadzwon do boku idei lub zapytaj sie w punkcie obslugi

Stary 30.11.2004, 13:11   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kiedys umowa nie byla przedluzana tylko plyanela dalej i pewnie nadal jest tak samo
masz darmowy bok, pewnie beda cos na ten temat wiedziec
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2004, 13:16   #4
Posłany
BA/\//\/ED

ja tam tym z BOKu nie ufam wolałem się Was zapytać, dzięki
Stary 30.11.2004, 13:43   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nikt im nie ufa, ale komus kiedys trzeba
Stary 30.11.2004, 13:46   #6
smolik
8 Samuraj

Data rejestracji: 23.03.2004
smolik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Posłany
Witam!

Mam tel. w IDEI w taryfie NIO30(płace 50zł/miesiac i mam za to 30min za free, a poza tym minuta 1,60zł). Podpisałem ją w sierpniu rok temu czyli w sierpniu 2005 kończy mi się umowa. I tu mam pytanie: jeśli teraz emigruje() na Jedną Ideę to kiedy mi się bedzie kończyła umowa? Zmieniając będę musiał przedłużyć na kolejne 24 miesiące??
Nie musiasz przedłużać na kolejne okres czasu umowa skończy Ci się normalnie tak jak napisałeś w sierpniu. Tylko musiasz przejść na określoną taryfę bądź wyższą. W twoim przypadku będzie to Jedna Idea z rachunkiem 50.

Reputkowym skrytożercom mówimy nie!!!
smolik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2004, 16:00   #7
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mozesz bez problmeu zmienic. Umowe bedziesz mial dalej do 08.2005r. Ty zmieniasz taryfe tylko, ale pamietaj ze musisz przejsc na minumum Jedna 50.
Stary 30.11.2004, 18:14   #8
smolik
8 Samuraj

Data rejestracji: 23.03.2004
smolik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zapomniałem dodac że ta migracja jest płatna i kosztowała Cię będzie 24,40.
Nie jestem pewien czy mozna ta sume póżniej przeznaczyc na rozmowy ale chyba nie.

Reputkowym skrytożercom mówimy nie!!!
smolik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2004, 19:13   #9
Posłany
BA/\//\/ED

Cytat:
Napisany przez smolik
Zapomniałem dodac że ta migracja jest płatna i kosztowała Cię będzie 24,40.
Nie jestem pewien czy mozna ta sume póżniej przeznaczyc na rozmowy ale chyba nie.
Na 99% nie jest no chyba że się mylę ;]

No nic - dzięki ;] Jeszcze się zastanowię
Stary 30.11.2004, 20:53   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Według mnie też umowa będzie biegła dalej, bo w końcu nie podpisujesz nowej, tylko co najwyżej jakiś aneks do starej. Ale na 100% tego nie wiem, więc lepiej się rzeczywiście spytaj w jakimś punkcie, a najlepiej w kilku, bo rzeczywiście w poinformowaniem pracowników, to bardzo różnie bywa

Natomiast jeśli chodzi o opłatę, to nie wiem, czy będzie to na pewno 24 złote. Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego, z jakiego abonamentu chcesz się przenieść na jaki, a dokładna tabela tych opłat jest na stronie IDEI. W każdym razie nie były to jakieś zabójcze kwoty, ale chyba w większości przypadków jednak więcej niż 20 złotych.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2004, 21:41   #11
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Możesz zmienić na Jedna Idea 50
zmiana kosztuje 20zł netto czyli 24,40 w automatycznym BOK,przez sms, lub przez internet;
jeśli złożysz pisemną dyspozycję zmiany taryfy w salonie lub zlecisz zmianę konsultantowi w BOK zapłacisz 25 netto 30,50 brutto.
Zmiana taryfy nie ma wpływu na czas trwania umowy.
Po zmianie na Jedną Idee:
Nie ma możliwości powrotu do NIO30, ani zmiany na niższą Jedną Idee, choć to ostatnie jest do obejścia w ten sposób, że zmianiasz taryfe na NIO15 (co też jest płatne) przed zmianą na Jedną Idee.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, chętnie pomogę.
Damian

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2004, 22:13   #12
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
forest.. a orientujesz sie ile rzejscie z 30 na 15 moze kosztowac? bo jakos na dniach bede zmienial co nieco w swojej telefoni
Stary 30.11.2004, 22:39   #13
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Idea zgrabnie ukrywa wszelkie info starej ofercie NIO, ale znalazłem
http://www.idea.pl/binaries/PL/Binary/16/16999.pdf na stronie 3 Opłaty za usługi dodane w ofercie Idea Optima.
Opłata za zdarzenie 25zł netto /30,5zł brutto.
F.

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: