![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 | ||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Chodzilo o to, ze gierka bez problemu mi sie instalowala i nawet czesciowo uruchamiala - tzn. moglem wejsc do menu i bawic sie ustawieniami - ale kiedy wybieralem nowa gre - wywalalo ja do Windowsa. Zadne zmiany ustawien, czy zainstalowanie latki nic nie pomagalo. Dopiero zainstalowanie najnowszych driverow do karty graficznej to zrobilo. Z tym, ze dalej mialem problemy, bo teraz co prawda uruchomilo mi sie demko poczatkowe, ale kiedy mialem juz zaczac w koncu wlasciwa gre, znowu wywalilo mnie do Windowsa. Tym razem trzeba bylo zmniejszych rozdzielczosc i w koncu moglem zaczac grac ![]() Cytat:
![]() Moze ja tez jeszcze sie do tej gry przekonam. Tymczasem o wiele chetniej przeszedlbym jeszcze raz Serious Sama niz odpalal Painkillera. A juz najchetniej wlaczyl jeszce raz Enclave. Ta gra naprawde mi sie podobala, a na grafike w niektorych miejscach nie moglem sie napatrzec ![]() Cytat:
Cytat:
W sensie? Ja mam monitor ustawiony i tak dosc jasno, wiec raczej wiele juz go nie rozjasnie.,, Ale spoko, wyszedlem juz z cmentarza, a w kolejnym etapie jest juz duzo jasniej ![]()
![]() |
|
|