Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 09.05.2004, 20:42   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69
gierka jest fajna wiec mozna tu poswiecic troche dyskusji ...
Jasne

Chodzilo o to, ze gierka bez problemu mi sie instalowala i nawet czesciowo uruchamiala - tzn. moglem wejsc do menu i bawic sie ustawieniami - ale kiedy wybieralem nowa gre - wywalalo ja do Windowsa. Zadne zmiany ustawien, czy zainstalowanie latki nic nie pomagalo. Dopiero zainstalowanie najnowszych driverow do karty graficznej to zrobilo. Z tym, ze dalej mialem problemy, bo teraz co prawda uruchomilo mi sie demko poczatkowe, ale kiedy mialem juz zaczac w koncu wlasciwa gre, znowu wywalilo mnie do Windowsa. Tym razem trzeba bylo zmniejszych rozdzielczosc i w koncu moglem zaczac grac

Cytat:
a u mnie wrecz przeciwnie ... zarzucilem dalszej gry w UT2004 i FarCry
zrobilem wszystkie bonusy, sekrety ... kompletna amba ... dobra old school'owa gierka ... u mnie ma 12 na 10
Rozne sa gusta

Moze ja tez jeszcze sie do tej gry przekonam. Tymczasem o wiele chetniej przeszedlbym jeszcze raz Serious Sama niz odpalal Painkillera. A juz najchetniej wlaczyl jeszce raz Enclave. Ta gra naprawde mi sie podobala, a na grafike w niektorych miejscach nie moglem sie napatrzec

Cytat:
wymagania zeczywiscie spore ... pewnie dlatego taka niska cena ma na polskim rynku
ale chlopakom jak widac na slabym sprzecie tez hula
No hula hula, nie wiem, czemu u mnie nie jest najlepiej. Prawdopodobnie chodzi o pamiec, ktorej mam troche za malo. Karta graficzna na pewno tez robi swoje, ale wydaje mi sie, ze pamiec przede wszystkim - to nieustanne doczytywanie z twardziela...

Cytat:
no niestety ... drobna >kalibracja< monitora pod katem gry wskazana
pozdr
[/quote]

W sensie? Ja mam monitor ustawiony i tak dosc jasno, wiec raczej wiele juz go nie rozjasnie.,,

Ale spoko, wyszedlem juz z cmentarza, a w kolejnym etapie jest juz duzo jasniej

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: