![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
![]()
Mam drukare HPdeskjet 656c i problem polega na tym że po napełnieniu kasety z kolorowym tuszem nagle zaczęła mieszać wszystkie kolory ze sobą. Co mam zrobić wiem że napewno kupić nową kasetę. Nie dosłownie mieszać ale jakieś dziwne kolory wychodzą.
PS. Czarny tusz drukuje dobrze __________________________ Powered By: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Przelales ktorys z kolorow i sie wymieszaly, albo zle nalales którys z kolorow - praktycznie nie do odratowania mozesz sobie kupić nowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2003
![]() |
a wiesz morze jak oczyscic dysze drukujące bo jak druguje np pasek grubosci 1 cm to są jakes kreski a nie gruba linia to sie dzieje przy kolorze czarnym drukarka hp 656c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rozumiem, ze takie sa efekty tego, przed czym mnie ostrzegaliscie w moim poscie na temat napelniania. Postaram sie o tym pamietac przy napelnianiu wkladu kolorowego, co mnie niedlugo czeka
![]()
![]() |
#5 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Mozesz to zrobic recznie i systemowo. Recznie radze zrobic po zabiegu czyszczenia glowicy przez sama drukarkę ale marnuje sie sporo tuszu. Poprostu wyjmij kartridz weź taki kosmetyczny patyczek z wata na koncu, zmocz spirytusem i wyczysc strzepy papieru z głowicy - delikatnie - ja tak robie i jest ok. Natomiast czyczenie głowic przez samą drukarke dokonuje sie z narzedzi dostarczonych z sama drukarka - u mnie HP 920 wyglada to tak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
dobrze morze zadziała wielkie dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@irekbartnik, ja napelnialem w jakiejs firmie i tez mi takie dziwne wyychodza, jakby w odcieniu rozowym... ;/..., nie wiem co robic, nawet tam wymienialem na nowy kardriz za darmo i tez nic ;/...
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
ja juz wyczysciłem tak jak napisał mi kolega wyrzej i jest juz wszystko ok wielke dzieki mu za podpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|