![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
2 problemiki
Hej
mam takie 2 problemy: 1. Pewnego razu włączam kompa i nie ma obrazu - na monitorze pojawia się jedynie ekran podzielony cienka linią na 4 części. Myślałem że to cos z monitorem - zanioslem kompa do pseudospecjalisty - rozkrecil i zamontowal ponownie karte graficzna i pomogło. Jednak wczoraj przenosilem kompa i po ponownym podlaczeniu znowu to samo - musialem bawic sie z 3 godziny karta graficzna - to znaczy tak ja ułozyc, aby w koncu "stykło" i byl obraz - teraz to ona nawet nie jest przykrecona srubką tylko lezy w takim polozeniu zeby wszystko dzialalo poprawnie. Aha no i skrzynka kompa lezy na boku, a nie normalnie tak jak powinno, bo jedynie w tej pozycji i takim ulozeniu karty graficznej (a raczej chyba chodzi o wejscie gdzie wchodzi kabel od monitora) wszystko dziala. I pytanie - czym to jest spowodowane, uszkodzeniem karty graficznej, kabla (choc to odpada raczej - jest jak nowy i nie ma zadnych oznak uszkodzenia) - dlaczego to nie styka tak jak powinno tylko musze za kazdym razem probowac nowe ulozenia karty graficznej? i Drugie pytanie czy jesli komp bedzie w pozycji poziomej a nie pionowej tak jak jest przystosowany - to czy to moze byc szkodliwe? 2. włączam dzis kompa i patrze ze strony netowe jakos dziwnie sie przesuwaja znaczy sie nie nadążają za myszką jak przesuwam suwakiem w dół czy w górę - tworzy sie "efekt wody", klatki nie nadążają, z wolno przesuwa mi strone - beznadzieja. Ktoś wie jak to naprawić? dziękuje za porady |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|