![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Parametry lacza na eMule
mam prosbe, czy ktos moglby mi pomoc jak mam ustawic parametry lacza dla emula (chodzi o ta zakladke "connections")
![]() Moge to ustawic poprzez funkcje "wizard" ale wydaje mi sie ze wtedy nie bede mial wystarczajaco dobrych transferow, takze prosilbym o pomoc. Moze macie juz jakies sprawdzone przez siebie ustawienia. Z gory dziekuje za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Parametry lacza na eMule
Cytat:
Jest tam duzo faq, po przyklejanych, wraz z instrukcja ustawien na SDI ;] pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Apropo tematu mulka,
wie ktos dla czego u mnie mulek na pasku zadan ma zasloniete oczy ![]() Dodam ze wczesniej tego nie bylo. Dodam jeszcze, ze jak sie to pojawilo, to mulek zaczal jakos koslawo sciagac ![]() Ostatnio zmieniany przez Krzycho83 : 15.05.2003 o godz. 14:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
prawdopodobnie sygnalizuje to klopty z 'zobaczeniem' innych mulkow - efekt blokowania portow, efekt autoblokady (firewall), lub np. problemow z aktualnym serwerem ktory nas np. nie lubi (zdazaja sie takie na ktorych zawsze ma sie np. HighID - a w realu ledwo pingi dochodza i polowa pakietow ginie po drodze...)
![]() |
![]() |
#5 |
Racer
![]() |
Nie wiem czy to ma jakis zwiazek, ale to sie chyba tez stalo po zmianie mulka z wersji 28a na najnowsza 28b. Pozniej wrzuce tą starsza wersje i zobacze czy jest jakas zmiana. Do tej pory nie mialem zadnych problemow z blokowaniem portow przez providera. Zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Niestety u mnie eMule juz poszedł w zapomnienie - WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA euron.pl !! - naprade panowie macie za***ista siec ale w dupe se ja wsadzcie bo same www to moge sobie za 2PLN ogladac w kawiarence - dobrze ze sa jeszcze loodzie dobrej woli którym chyle nisko czoła. Wracajac do tematu Głowa mula w tray'u z maska zorro oznacza ze masz LOWID lub stoisz za fire scianą ![]() Co do mułka na łaczu 128/128 - miałem tak i chodziło swietnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Racer
![]() |
Za firewallem to wiem ze jestem, a nawet gdy mialem High ID to nie zniknal zorro. Moze to przez ta nowa wersje mulka, bo w poprzedniej nie bylo tego widac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Racer
![]() |
Tak jak myslalem, po wrzuceniu starszej wersji 0,28a zorro zniknal i jakos sie nawet sciaga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|