![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Jakie studia bys wybral(a) ? | |||
PW - Makrokierunek II - telekomunikacja (studia politechniczne) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 36.84% |
UW - Informatyka (studia uniwersyteckie) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 63.16% |
Wszystkich głosów: 19. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Studia ...
Witam
![]() Od tej ankiety i od dzisiejszej wizyty w starej szkole bedzie zalezec jak pokieruje sie moja przyszlosc. Sprawa jest trudna. Juz na poczatku 4. klasy wiedzialem ze chce studiowac telekomunikacje (makrokierunek II) na PW, ale moja wychowawczyni-matematyczka wciaz wmawiala mi ze mam umysl bardziej analityczny niz do zapamietywania (co sie zreszta zgadza) i bardziej pasowac bedzie do mnie UW, wiec za jej namowa postanowilem zdawac rowniez tam zeby sie sprawdzic. Egzamin na UW wyszedl zaskakujaco dobrze. Bylem pierwsza osoba ktora sie nie dostala na informe (1600 osob na 100 miejsc z czego 40 juz zajetych przez olimpijczykow). Egzamin na PW wyszedl mi tez raczej dobrze ale auforii nie bylo - dostalem sie na telekomunikacje ale wynik swietny nie byl. Pomyslalem sobie ze to znak ![]() ![]() Teraz wiec mam pytanie - moze tendencyjne. Ktora uczelnie (z kierunkiem) bys wybral(a) ? Wam moze byc latwiej bo macie do tego wiekszy dystans. Pytanie mozna rowniez potraktowac jako pytanie o typ studiow: czy lepsze politechniczne czy uniwersyteckie ?? Wiem ze tego nie mozna porownac bo to sa uczelnie innego typu, ale sumarycznie mozna okreslic perspektywy po ukonczeniu kazdej z nich. Jezeli chodzi o znajomych to wiecej idzie na PW. W gre wchodza: PW - Makrokierunek II - telekomunikacja (studia politechniczne) UW - informatyka (studia uniwersyteckie) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|