![]() |
Cytat:
zobacz Leona CUPRE R :) |
Cytat:
PS cholera sie napisalem a tu widze, ze to stara dyskusja ;) Laser i bijesz u mnie plusy - nie ma jak SEAT :) |
[QUOTE]Torwald napisa***322;(a)
[B]Lagune 2 juz mam :-D Teraz potrzebne mi male autko do jazdy po miescie. *************************** to wez w lising tramwaj:) |
Cytat:
hehe ORYGINALNY Seat IBIZA 1.2 75KM 3dzwiowy CZERWONY wtrysk z 91' i kurde jeźdźi i co pare tygodni mam za wycieraczką numer telefonu z dopiskiem " Jesli na sprzedaż ..." ;) Starszy powiedział ze jak zmieniac to tylko na SEATA ... :-D |
NIe ma to jak pozadny rower ;)
|
Hehe rower ROX :-D
Teraz przekopuje sie przez oferty sklepow z czesciami do 206-ki. Szukam sportowego wydechu (tylko tlumik, bo na wiecej mnie na razie nie stac [stary stwierdzil ze to glupota,ale co on tam wie...;p] ). Mam nadzieje ze cos ciekawego znajde.. T. |
Cytat:
A REMUSIK, ALU , to według mnie wystarcza - na poczatek potem mozna fantazjowac ! |
Cytat:
auto kupuje sie w z takimi dodatkami na jakie cie w danym momencie stac a pozniej nie zmieniasz i nie dodajesz juz nic chyba, ze sie cos zepsuje |
Cytat:
ja tez tak mysle (moje ma dopiero 3 miesiace i 7 tys przebiegu) PS moje podoba mi sie bardziej od golfa IV |
Cytat:
|
Cytat:
A Ty dokładnie to jakiego tego Leonka masz - ten samochój jest poprostu za***isty / nie mogłem sie powstrzymac wybaczcie / !!?? |
Re: Re: ? Peugeot 206 czy Renault Clio ?
Cytat:
|
Ludzie - kup.to czy tamto..Jeśli ja dobrze zrozumiałem,auto już jest-206 i git-fajne auto-ładne,zgrabne i niezawodne.Sam mam 205 i trzymam,bo twierdze,że mimo rocznika /'91/ jeździ spoko-przebieg 220tys.:)
|
Cytat:
pelne wyposazenie (klima, 4 poduszki, sportowe fotele, skora na kierownicy i skrzyni bieglow, abs i inne *******y) kolor bezowy (taki jak ten zastrzezony dla modelu CUPRA R). Tutaj jest link do Cupry R o takim kolorze http://www.leonclub.xtd.pl/LEON_1.820VTCUPRA-R.htm a tutaj wiecej fotek http://www.leonclub.xtd.pl/Zdjecia2.htm PS jedyne co wymienilem po zakupie to radio bo to fabryczne bylo na kasete a ja nie wiem jak to sie obsluguje :) - zmienilem na pioneera ze zmieniarka na 12 CD. |
Torwald mam nadzieje szukasz calego sportowego tlumika a nie tylko piedzacej koncowki, ktora tylko na beke wkreca polowie ludzi stojacej na ulicy!!Poszukaj calosci! zainwestuj troszke, wywal katalizator i walcz niech moc bedzie z toba!"Cywilny" 206 wyglada ladniej od clio, zmina nastepuje dopiero po malych modyfikacjach (na korzysc clio, ale to sa moje odczucia)!
PS "..3 litry i 250 KM - dziadostwo.."??? bo to jest samochod nie na nasze drogi i trzeba umiec nim jezdzic! Ja natomiast wole predkosc podrozna 80 km/h in town tak wiec jezdze Fiatem SC(Green Edition) ktory siem do tego idealnie nadaje!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:45. |