Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 24.11.2005, 01:46   #25
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Po prostu Polska chamieje
Teoretycznie trudno to zrozumieć - ale cóż.
I dobry był pomysł, żeby zamiast pisać iść do niego - podejrzewam, że inaczej by się to skończyło - tzn. łagodniej.
Bo sms'em czy e-mail'em można drugiego obrażać na odległość - a jednak stanąć twarzą w twarz to co innego.
Sam tego jakiś czas temu doświadczyłem - sprzedając coś na Allegro. Gościu który ostatecznie ten towar wylicytował, przez cały czas trwania aukcji, słał mi mail'e, że kupi od razu, że mam zakończyć licytację itd., a jak kupił normalnie - to, że mu sie spieszy i że mam mu wysłać inaczej niź było w opisie aukcji. Ja trochę mu uległem, koszt podzieliliśmy, a wysłałem towar kurierem w dzień po nadejściu przelewu. Niby było ok, był zadowolony, wystawił mi pozytywny komentarz. A mnie coś podkusiło, żeby być szczerym - i też wystawiłem mu pozytywa, ale napisałem, że jest niecierpliwy (to było odniesienie do tego jak namawiał mnie do szybkiej sprzedaży) i wymagający - aczkolwiek szybko dochodzi do porozumienia itd.
A on na to się obraził !!! Za to, że nazwałem go niecierpliwym i wymagającym. Najpierw skomentował mój komenatrz (stwierdzając, że ja chyba chciałem to mu wysłać po 3 miesiącach - jak w rzeczywistości, aukcja zakończyła się w środę wieczorem, a w sobotę on miał u siebie zakup !!!). Żeby tego było mało - to zaczął mnie totalnie obrażać w mailach - ja oczywiście zacząłem sie bronić - kulturalnie itd. - co skończyło się, że ....lepiej nie cytować...

I tak to jest jak człowiek chce kogoś uczciwie ocenić....

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: